Sport

Cristiano Ronaldo vrea să plece de la Juventus! A fost contrat de o legendă a italienilor

Marco Tardelli pune punctul pe „i” în telenovela Cristiano Ronaldo. „E nemulțumit? Atunci să plece!”, susține fostul mare fotbalist al „Bătrânei Doamne”.
22.08.2021 | 20:02
Cristiano Ronaldo vrea sa plece de la Juventus A fost contrat de o legenda a italienilor
ADVERTISEMENT
22-08-2021
16:56

Cristiano Ronaldo s-a cerut rezervă în prima etapă de Serie A

Contrar aşteptărilor, Cristiano Ronaldo nu a fost titular în primul meci al lui Juventus în noul sezon de Serie A. Mai mult, se pare că însuşi lusitanul a fost cel care nu a dorit să intre din primul minut, iar antrenorul Allegri i-a acordat această concesie. 

Jurnalistul Fabrizio Romano, o autoritate pe piaţa transferurilor din Europa, a dezvăluit că portughezul nu a vrut să joace pentru că încearcă să găsească o soluţie de transfer.

Pe de altă parte, oficialii lui Juventus sunt convinşi că starul lor va rămâne la echipă, întrucât nu au primit nicio ofertă pe numele lui Cristiano Ronaldo. 

Despre eventuală mutare, dar şi despre faptul că lusitanul este rezervă a vorbit şi Pavel Nedved, vicepreşedintele lui Juventus: „Am decis acest lucru împreună cu Ronaldo. E ceva normal. Ronaldo va rămâne la noi 100%“.

Telenovela Cristiano Ronaldo naște reacții dure în rândul legendelor lui Juventus. Deși recunoaște că echipa sa de suflet ar resimți din plin efectele pierderii starului portughez, Marco Tardelli rămâne ferm pe poziție.

Totul depinde de el, de cât de mult îşi doreşte să continue. E nemulțumit? Atunci e mai bine să plece de la Juventus”, susține fostul mare mijlocaș italian, ajuns acum la 66 de ani.

ADVERTISEMENT

Nu mai puțin de 101 goluri și 22 de pase decisive a reușit CR7 de-a lungul celor trei sezoane petrecute până acum în tricoul„ Bătrânei Doamne”. Un bilanț care nu a fost suficient, însă, pentru a depăși faza sferturilor de finală în Liga Campionilor.

Mesaj dur pentru Cristiano Ronaldo. O legendă a lui Juventus pune punctul pe „i”

Îmi place poziţia lui, în partea stânga. Ronaldo a marcat aproape 30 de goluri în ultimul campionat, iar acele goluri, dacă el va pleca, vor fi resimţite.

ADVERTISEMENT

După părerea mea, rămânerea lui ar fi o veste bună pentru Juve, dar totul depinde de el, de cât de mult îşi doreşte să rămână. Nu e mulțumit? Atunci e mai bine să plece de la Juventus”, a declarat Marco Tardelli, unul dintre puținii jucători care se pot lăuda cu toate cele trei competiții europene importante: Cupa Campionilor Europeni, Cupa UEFA și Cupa Cupelor.

Allegri pune capăt zvonurilor: „Ronaldo mi-a transmis că rămâne”

Pe de altă parte, Massimiliano Alegri îi asigură pe fanii lui Juventus că Ronaldo a dat uitării toate disputele din trecut și este hotărât să-și ducă la bun sfârșit contractul. „Nu a jucat în ultimul meci pentru că venea după o zi foarte intensă de antrenament, așa că i-am dat liber pentru restul zilei. El este un bonus pentru noi, pentru că garantează un număr mare de goluri.

ADVERTISEMENT

Evident, trebuie să muncim și ca echipă pentru a scoate ce e mai bun dintr-un jucător. Cristiano mi-a transmis că va rămâne aici. Cred că am lămurit-o în privința plecării sale.

Am auzit zvonuri doar din presă. Cristiano se antrenează cum trebuie și va rămâne la Juventus. Niciodată nu a fost vorba ca el să plece”, a declarat tehnicianul italian la conferința de presă premergătoare partidei cu Udinese.

ADVERTISEMENT

Bruno Alves: „Cristiano încă mai are lucruri de demonstrat, e un învingător înnăscut”

Chestionat pe marginea subiectului, Bruno Alves – fost internațional portughez și unul dintre cei mai buni prieteni ai lui CR7 – și-a exprimat la rândul său convingerea că zvonurile din ultimele luni sunt departe de adevăr.

Nu am vorbit cu el despre asta, dar simt că va rămâne la Juventus, pentru că încă mai are lucruri de făcut acolo. Vrea să câștige din nou Scudetto și să dea un ultim atac la Champions League.

Cristiano încă mai are lucruri de demonstrat, e un învingător înnăscut. Știm cu toții că e un fenomen, îți garantează 30-40 de goluri pe sezon, chiar și la 36 de ani. Cris e un campion, un învingător și face mereu lucruri extraordinare, dar are nevoie de ajutorul echipei”, a explicat fundașul de 39 de ani.

ADVERTISEMENT