ADVERTISEMENT
Life

O mamă a cheltuit banii donați pentru copilul ei bolnav. Unde s-au dus donațiile

Autor: Stefania Bacanu | 10.06.2020 | 17:11
O mamă a cheltuit banii donați pentru copilul ei bolnav. Unde s-au dus donațiile
O mamă a cheltuit banii donați pentru copilul ei bolnav

O  mamă a cheltuit banii donați pentru copil ei bolnav. Femeia este acuzată că a folosit o parte din sumă în interes personal, din totalul de 10.000 de lire. Ar fi utilizat 4.200 de lire pentru a-și pune implanturi mamare.

ADVERTISEMENT

O mamă s-a folosit de banii donați pentru copilul bolnav

Natalie Webster, din Regatul Unit al Marii Britanii, este acuzată că a folosit o parte din suma strânsă din donații pentru fiul său bolnav, în interes personal.

În vârstă de 29 de ani, femeia este mama a cinci copii, dintre care unul cu probleme cardiace, pentru care a cerut ajutor din partea oamenilor cu suflet.

ADVERTISEMENT

A reușit să strângă 10.000 de lire, dar o parte din bani, mai exact, 5.800 de lire, i-a cheltuit în scopuri personale. Conform The Sun, femeia a fost arestată pentru suspiciunea de fraudă.

Se pare că femeia a utilizat doar 4.200 de Lire pentru tratamentul fiului său, în timp ce cu restul banilor a decis să își facă implant mamar cu silicon și să își cumpere o mașină.

ADVERTISEMENT

Donatorii au protestat

Se pare că bebelușul a fost, totuși, operat la inimă și a fost spitalizat. Suma strânsă pentru micuțul suferind a fost de 10.000 de Lire și se pare că le-a folosit.

Ryan Poynton, partenerul de viață al lui Natalie, a publicat vestea pe o rețea de socializare și a ținut să le mulțumească tuturor celor care au făcut posibilă intervenția chirurgicală.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, la aflarea veștii, unii dintre cei care au donat s-au adunat la reședința familiei Webster și au protestat: A fost cumplit! Oamenii au bătut la ușă și la geamuri, cerând să o vadă, a povestit un vecin.

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!