News

O mamă de 32 de ani a fost ucisă de un val sub privirile îngrozite ale copiilor. Video

Tragedie pe o plajă din India, acolo unde o mamă de 32 de ani a fost ucisă de un val uriaș. Totul s-a petrecut sub privirile îngrozite ale copiilor.
18.07.2023 | 23:15
O mama de 32 de ani a fost ucisa de un val sub privirile ingrozite ale copiilor Video
Imagini cumplite pe o plajă din India: o mamă de 32 de ani a fost ucisă de un val sub privirile îngrozite ale copiilor. Sursa foto: captură YouTube / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Imagini cumplite surprinse pe o plajă din India. O mamă de doar 32 de ani a fost ucisă de un val masiv. Tragedia s-a petrecut în fața copiilor, care au asistat îngroziți la întregul moment.

Imagini cumplite pe o plajă din India: o mamă de 32 de ani a fost ucisă de un val sub privirile îngrozite ale copiilor

O vacanță cu familia s-a dovedit fatală pentru o tânără din India. Aceasta și-a găsit sfârșitul într-un mod cumplit după ce a fost luată de un val uriaș la Bandra Bandstand din Mumbai.

ADVERTISEMENT

Evenimentul dramatic a avut loc duminică, 15 iulie. Victima, identificată ca fiind Jyoti Sonar, vizita stațiunea Bandra Bandstand împreună cu soțul ei Mukesh și cei trei copii ai lor. La un moment dat, Jyoti și Mukesh s-au cățărat pe o stâncă pentru a face poze cu peisajul frumos.

În imaginile video apărute pe internet se observă cuplul care stătea pe o stâncă, în ultimele momente de fericire. Cuplul nu pare a ține cont de vremea nefavorabilă și valurile uriașe care se abăteau către țărm.

ADVERTISEMENT

Bucuria lor s-a preschimbat în tragedie într-o fracțiune de secundă. Un val imens îi lovește pe cei doi. Pe filmare se aud țipete puternice ale copiilor care strigau ”mama, mama” în timp ce o priveau neputincioși cum era măturată de apă, notează Times of India.

Valul i-a fost fatal tinerei mame. Jyoti a murit în câteva secunde, fiind luată de curenți și dusă în larg. În zadar, soțul ei, Mukesh, a încercat să o salveze. Martorii de pe margine au intervenit rapid. L-au apucat pe Mukesh de picioare și l-au scos din apă.

ADVERTISEMENT

Cadavrul femeii, găsit la o zi distanță

Cei care au observat tragedia de duminică au anunțat imediat poliția. Au intervenit rapid serviciile de urgență și imediat a fost lansată o operațiune de căutare. Luni, 20 de ore mai târziu, cadavrul femeii a fost găsit în apă.

”Pot spune că am făcut tot posibilul să o salvez. Când al patrulea val ne-a lovit din spate, mi-am pierdut echilibrul și am alunecat amândoi. Copiii încercau și ei să vină spre noi, dar le-am interzis deoarece marea era agitate.

ADVERTISEMENT

Ne-am așezat pe o stâncă și copiii noștri, care ne priveau de la distanță, au început să facă fotografii. Am strigat după ajutor, dar nu mai era nimic de făcut. Nu știu cum vom depăși această traumă”, a mărturisit soțul femeii decedate.

ADVERTISEMENT
Tags: