News

O mamă și-a lăsat fetița de un an acasă și a plecat în vacanță. Copila a murit, femeia a fost arestată pentru crimă

Caz cutremurător în SUA: o mamă a fost arestată după ce și-a lăsat fetița de un an acasă și a plecat în vacanță. Micuța a murit de foame.
23.06.2023 | 19:02
O mama sia lasat fetita de un an acasa si a plecat in vacanta Copila a murit femeia a fost arestata pentru crima
O fetiță de doar un an lăsată singură acasă de mamă a murit de foame. Femeia a plecat în concediu. Sursa foto: Twitter / NBC News / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O fetiță de doar un an și câteva luni din Statele Unite ale Americii a murit după ce a fost lăsată acasă de mama ei. Femeia a decis să-și ia un concediu de mai multe zile, fără să se gândească la micuță.

O fetiță de doar un an lăsată singură acasă de mamă a murit de foame. Femeia a plecat în concediu

Cazul cutremurător de peste ocean a avut loc în Cleveland. Jailyn, o fetiță de 16 luni, a murit de foame. Ea a fost lăsată singură acasă timp de 10 zile, în timp ce mama ei era în vacanță.

ADVERTISEMENT

Kristel Candelario, în vârstă de 31 de ani, a fost arestată și acuzată de crimă. Cea căreia i-a dat viață în urmă cu mai puțin de un an și jumătate a fost găsită fără viață în casa lor din Cleveland.

Nu au existat semne de violență pe corpul copilei”, iar investigația Biroului de Medicină Legală din Cuyahoga a arătat că ”micuța a fost lăsată singură și nesupravegheată timp de aproximativ 10 zile și a murit ulterior”, a declarat poliția, citată de NBC News.

ADVERTISEMENT

În perioada îndelungată în care copila ei era acasă, suferind de foame, Kristel Candelario se afla în vacanță în Puerto Rico și Detroit, potrivit unui comunicat al poliției.

În fața poliției americane, Candelario a recunoscut că a lăsat-o pe Jailyn acasă ”singură și nesupravegheată”. Această recunoaștere apare în declarația pe propria răspundere prezentată de detectivul Thelemon Powell Jr..

ADVERTISEMENT

Când mama iresponsabilă a ajuns acasă, vineri, în urmă cu o săptămână, ea a găsit-o pe Jailyn ”extrem de deshidratată”, mai anunță reprezentanții poliției din Cleveland. În plus, patul copilului era murdar și plin de urină și fecale.

Într-o declarație pentru sursa citată, vecinii micuței decedate spun că mama ei le-a cerut în trecut să aibă grijă de Jailyn. Ei nu-și explică de ce femeia nu le-a cerut ajutorul din nou.

ADVERTISEMENT

Jailyn chiar nu merita să aibă această soartă. Era uimitoare și cu adevărat adorabilă. Mi-e foarte dor de ea”, a declarat un vecin al micuței pentru cei de la NBC.

ADVERTISEMENT
Tags: