News

Tânăr de 19 ani, mort într-un accident cumplit pe Autostrada Soarelui. În mașina lui a fost găsită o sticlă de alcool

Un tânăr a fost găsit mort, în urma unui accident produs pe Autostrada Soarelui. A intrat cu mașina într-o autoutilitară.
02.12.2023 | 16:30
Tanar de 19 ani mort intrun accident cumplit pe Autostrada Soarelui In masina lui a fost gasita o sticla de alcool
Tânăr mort într-un accident pe Autostrada Soarelui. colaj Fanatik/ Foto Info Trafic 24/ Hepta
ADVERTISEMENT

Tânăr de 19 ani, mort într-un accident cumplit pe Autostrada Soarelui. Tragedia s-a produs sâmbătă, 2 decembrie, la kilometrul 42, sensul de mers București-Constanța. Din primele informații, șoferul se afla singur în mașină.

Tânăr de 19 ani, mort într-un accident pe Autostrada Soarelui

Cercetările au arătat că acesta conducea cu viteză, când s-a izbit violent de o autoutilitară la volanul căreia se afla un bărbat de 43 de ani. Acesta mergea pe aceeași bandă, pe sensul de deplasare către Constanța.

ADVERTISEMENT

La fața locului au ajuns polițiștii de la Biroul de Poliţie Autostradă A2 și un echipaj medical. Din păcate, pentru tânărul de 19 ani nu s-a putut face nimic. Impactul a fost fatal, el pierzându-și viața pe loc.

Potrivit presei locale, există indicii că șoferul ar fi vrut să se sinucidă. La locul accidentului nu au fost găsite urme de frânare. Totodată, se pare că în mașina tânărului ar fi fost descoperită o sticlă de alcool.

ADVERTISEMENT

Deocamdată, nu este clar dacă victima se afla sub influența alcoolului în momentul producerii evenimentului rutier grav. Conducătorul auto în vârstă de 43 de ani a fost testat cu etilotestul, iar rezultatul a fost negativ.

Oamenii legii au deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă. În continuare, în acest caz sunt efectuate cercetări pentru a se stabili cum a avut loc, de fapt, această tragedie.

ADVERTISEMENT

O fetiță de 10 ani și-a pierdut viața într-un accident, în Dâmbovița

Un alt accident rutier grav s-a produs, sâmbătă, în localitatea Gheboieni, din județul Dâmbovița. Două mașini s-au ciocnit frontal, iar în urma coliziunii o fetiță de 10 ani a murit. Alți trei bărbați, printre care și tatăl copilei, au fost răniți. Doi dintre aceștia au fost preluați de ambulanțe în stop cardio-respirator. În zona respectivă a fost solicitat inclusiv un elicopter SMURD.

„Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 72A, localitata Gheboieni, județul Dâmbovița, s-a produs o coliziune frontală între 2 autoturisme.

ADVERTISEMENT

În urma impactului au rezultat două victime (tată și fiică), survenind decesul minorului de 10 ani și rănirea gravă a adultului, ce este transportat la spital”, a transmis Centrul Infotrafic. Ulterior, autoritățile au anunțat că au fost identificați încă doi bărbați răniți.

 

ADVERTISEMENT
Tags: