News

O mașină a explodat în Râmnicu Vâlcea. Un bărbat a fost aruncat de suflul deflagrației. Autoturisme şi apartamente, avariate. Video

O mașină a explodat în Râmnicu Vâlcea. Un bărbat a fost aruncat de suflul deflagrației. Video
13.07.2021 | 11:19
O masina a explodat in Ramnicu Valcea Un barbat a fost aruncat de suflul deflagratiei Autoturisme si apartamente avariate Video
ADVERTISEMENT

Un autoturism a explodat, pe o stradă din Râmnicu-Vâlcea. Vehiculul era parcat, iar în interioriul acestuia nu se afla nicio persoană.

Totuși, suflul exploziei l-a aruncat câțiva metri pe un bărbat care se afla în apropierea mașinii. Din primele informații, în interior se afla o butelie de oxigen.

ADVERTISEMENT

O mașină a explodat în Râmnicu Vâlcea. Un bărbat a fost aruncat de suflul deflagrației. Video

Explozia a fost urmată de un incendiu. Oamenii care au fost martorii acestui incident au fost cei care au sunat la 112. În urma evenimentului s-au înregistrat trei victime.

Toate cele trei persoane sunt conștiente. Una dintre ele are arsuri, un alt om a fost rănit de suflul exploziei, iar cea de a treia persoană a făcut un atac de panică.

ADVERTISEMENT

Din primele informații, suflul exploziei a afectat atât apartamentele de la un bloc din vecinătate, cât și trei autoturisme. Acestea s-au ales cu geamurile sparte.

„Pentru gestionarea situației intervin două autospeciale stingere, o descarcerare, un echipaj CBRN, o ambulanță SMURD și două ambulanțe SAJ”, a transmis Ion- Cătălin Popescu, purtător de cuvânt ISU Vâlcea.

ADVERTISEMENT

„La acest moment, incendiul este lichidat, se efectuează răcirea zonei respective,” a adăugat. De asemenea, se lucrează pentru a elibera zona.

Oamenii răniți sunt cei care veniseră cu dubița

Purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea a explicat că cei doi bărbați care au suferit răni fizice în urma acestui eveniment erau chiar cei care au venit cu mașina, pentru efectuarea unor lucrări în zonă. În momentul exploziei, ambii erau în afara vehiculului, la aproximativ un metru distanță.

ADVERTISEMENT

Cei doi bărbați au fost preluați de ambulanțele SAJ și transportați la spital pentru îngrijiri medicale. A treia persoană care a necesitat îngrijiri medicale a suferit un atac de panică și a primit îngrijiri medicale la fața locului, dar a refuzat transportarea la o unitate medicală.

Până în acest moment nu se știe cu exactitate care a fost cauza deflagrației. Reprezentantul ISU a explicat că nu este clar dacă butelia de oxigen din mașină a cauzat explozia sau a fost o problemă la rezervorul autoturismului.

Dubița care a explodat este complet distrusă. Mai multe autoturisme din apropierea acesteia au suferit avarii.

ADVERTISEMENT