News

O mașină a lovit un grup de oameni, în Timiș. Printre răniți sunt și copii. Starea victimelor. Update

Un accident grav a avut loc joi seara în Timiș, acolo unde o mașină condusă de o femeie a intrat într-un grup de oameni. Au fost răniți trei adulți și doi copii.
28.09.2023 | 21:33
O masina a lovit un grup de oameni in Timis Printre raniti sunt si copii Starea victimelor Update
Accident grav în Timiș: o mașină a intrat într-un grup de oameni. Doi copii și trei adulți, răniți. Sursa foto: IPJ Timiș / hepta.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
28-09-2023
18:39

Care e starea victimelor lovite de o șoferiță, în Timiș

Cele cinci victime ale accidentului din județul Timiș au fost preluate de ambulanțe și transportate de urgență la Timișoara. Doi dintre pacienți au ajuns la Spitalul Județean.

Medicul Mihai Grecu, coordonator UPU SMURD Timiș, a oferit informații despre starea răniților. ”Am primit dintr-un accident rutier doi pacienți adulți, care sunt în momentul acesta în curs de evaluare.

La prima evaluare sunt conștienți, sunt echilibrați hemodinamic, cu acuze datorate contuziilor pe care le au, dar după ce se vor efectua investigațiile imagistice, o să putem avea un bilanț lezional mai complet”, a declarat medicul, pentru Opinia Timișoarei.

Eveniment rutier grav raportat în județul Timiș. O mașină condusă de o femeie a intrat într-un grup de oameni, care se aflau pe trotuar. Accidentul a avut loc în oraşul Gătaia.

Accident grav în Timiș: o mașină a intrat într-un grup de oameni. Doi copii și trei adulți, răniți

Din primele informații oferite de presa locală, o șoferiță a pierdut controlul direcției de mers ce a lovit un biciclist. De aici s-a urcat cu mașina pe trotuar și a fost aruncată direct într-un grup de oameni, între care și copii. În total, 5 oameni au fost răniți.

ADVERTISEMENT

Din datele Opinia Timișoarei, accidentul a avut loc centrul orașului Gătaia. O femeie de 58 de ani a pierdut controlul volanului după ce a lovit pe trecerea de pietoni un băiat de 13 ani aflat pe bicicleta.

De pe carosabil, autoturismul condus de femeie a ajuns pe trotuar, unde erau o fată de 15 ani, două femei, de 32 și 37 de ani, și un tânăr de 29. Toți aceștia au fost loviți în plin de vehicul.

ADVERTISEMENT

Anunțul poliției după accidentul din Timiș

La locul accidentului au fost mobilizate mai multe echipaje SMURD și SAJ, pompierii, dar și polițiștii. Șoferița nu era băută, conform testării cu aparatul etilotest. Ea a fost testată și cu drug-testul, iar rezultatele urmează a fi furnizate.

O femeie de 58 de ani care circula pe strada Republicii din orașul Gătaia, la un moment dat a lovit un pieton în vârstă de 13 ani care se afla pe trecerea de pietoni.

ADVERTISEMENT

Apoi, a pierdut controlul volanului și a ajuns pe trotuar unde a lovit o fată de 15 ani, o femeie de 32 de ani, o altă femeie de 37 de ani și un tânăr de 29 de ani.

A fost testată cu aparatul etilotest, iar rezultatul este negativ. De asemenea, a fost testată cu aparatul drug test și se așteaptă rezultatul momentan”, au declarat reprezentanții IPJ Timiș pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Toate persoanele rănite în acest accident au fost preluate de ambulante și transportate de urgență la un spital din Timișoara. Cercetările continuă în acest caz pentru a se afla cu exactitate modul în care a avut loc acest grav accident.

ADVERTISEMENT