News

O mașină cu 10 minori s-a răsturnat într-o localitate din Brăila. Șoferul, un băiat de 14 ani

12.08.2020 | 09:50
O masina cu 10 minori sa rasturnat intro localitate din Braila Soferul un baiat de 14 ani
ADVERTISEMENT

Un minor în vârstă de 14 ani a produs un accident grav într-o localitate din județul Brăila după ce a furat mașina familiei, o Dacia Papuc. Tânărul teribilist nu era singur în autoturism, ci însoțit de alți 9 prieteni, toți cu vârste cuprinde între 14 și 17 ani.

Adolescentul a pornit într-o cursă nebună pe un drum agricol aflat în satul Plopu, orașul Ianca, când la un moment dat a pierdut controlul volanului, mașina răsturnându-se pe câmp. Cel mai probabil incidentul rutier s-a produs din cauza vitezei excesive.

ADVERTISEMENT

Oamenii legii au fost sesizați prin apel la numărul de urgență 112, luni, 10 august, în jurul orei 18:30. Ajunși, la locul incidentului, polițiștii au identificat 10 minori, 9 dintre aceștia având răni în urma evenimentului rutier, notează debraila.ro.

Un șofer de 14 ani a produs un accident grav, în Brăila

Primele informații arată că cei 9 tineri au răni ușoare fiind transportați la spitalul din orașul Ianca pentru mai multe îngrijiri medicale.

ADVERTISEMENT

De asemenea, agenții de poliție au deschis un dosar penal pe numele adolescentului de 14 ani care a condus fără a avea permis. În plus, acesta urmează să fie cercetat și pentru vătămare corporală din cuplă.

„În cursul zilei de ieri, la ora 18:30, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ianca au fost sesizați cu privire la faptul un vehicul s-a răsturnat pe un drum agricol aflat în extravilanul satului Plopu. La fața locului au fost identificați zece minori, cu vârste cuprinse între 14 și 17 ani.

ADVERTISEMENT

Din primele date, unul dintre minori, în vârstă de 14 ani, ar fi sustras un vehicul din incinta fermei părinților săi, iar în timp ce se deplasau pe drumul agricol, ar fi pierdut controlul asupra autovehiculului, răsturnându se.

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporala a nouă dintre tineri, aceștia fiind transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

ADVERTISEMENT

În continuare se desfășoară cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

Întrucât, evenimentul nu s-a produs pe un drum deschis circulației publice, acesta nu este încadrat ca și accident rutier, a transmis IPJ Brăila.

ADVERTISEMENT
Tags: