Life

O maşină de lux care ar fi aparţinut Simonei Halep, scoasă la vânzare. Preţul e uriaş

Simona Halep este una dintre cele mai apreciate sportive din România. Drept urmare, când vine vorba de mașini, aceasta are grijă să aleagă modele deosebite.
15.12.2022 | 10:50
O masina de lux care ar fi apartinut Simonei Halep scoasa la vanzare Pretul e urias
O mașină care i-ar aparține celebrei Simona Halep a apărut la vânzare pe internet. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Știm bine că Simona Halep nu se uită la bani când vine vorba de investiții. Însă de această dată, ne-a uimit să vedem o mașină pe internet, la vânzare, despre care se spune că ar fi a sportivei.

Și-a scos Simona Halep mașina la vânzare?

De pe blogul Zoso aflăm că există un anunț cu o mașină de vânzare pe internet. Este vorba despre un model extrem de apreciat, dar și costisitor.

ADVERTISEMENT

Mai exact, în anunț se vinde un Porsche Taycan, care ar fi avut doi proprietari. În anunțul respectiv mai scrie că mașina ar avea doar 30.000 de kilometri la bord.

Cei de le blogul Zoso au crezut că este vorba despre o mașină luate în rate, pentru ca mai apoi să fie vândută având în vedere că prețul nu e deloc unul mic.

ADVERTISEMENT

În realitate, s-ar părea că mașina ar fi chiar a Simonei Halep. Pe rețelele de socializare, un internaut a dezvăluit că sportiva nu a avut rezultatele mult așteptate cu noua sa mașină, drept urmare, a preferat să renunțe la ea.

Deși prețul de vânzare din anunț este de peste 100.000 de euro, internautul respectiv spune că aceasta poate să fie achiziționată chiar și cu 80.000 de euro.

ADVERTISEMENT

”Mașina a fost a Simonei Halep, la primul drum la București nu a mai avut baterie să se întoarcă la Constanța și a dat-o înapoi. Inițial a fost 168k, Porsche a răscumpărat-o la 3.200km cu 100k, apoi a revândut-o proprietarului de la Cat Music cu 130k.

Ăsta și-a luat un Taycan S acum o lună și asta e în regim de consignație la Porsche. O poți lua cu 80k dacă vrei”, a comentat un internaut.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de vali petcu (@valipe)

Totodată, acesta a mai dezvăluit că Simona Halep, care are nenumărate afaceri în derulare, nu a vrut să își bată capul cu schimbatul bateriei la mașina respectivă și a preferată să o vândă.

Având în vedere că sportiva face drumuri destul de lungi, se pare că modelul Porsche nu a fost chiar pe placul ei.

”Nu are nimeni chef și timp să stea cu gândul la cât mai are baterie când pleacă la un drum de 200km”, a mai completat acesta, potrivit zoso.ro.

Și alți internauți au comentat la anunțul privind vânzarea mașinii. Nu puțini sunt cei care au confirmat faptul că mașina poate rămâne fără baterie, chiar pe autostradă, iar de aici apar și alte probleme.

Amintim că în acest an, de ziua ei, Simona Halep a primit o altă mașină de lux, lucru care ar putea confirma că sportiva a renunțat la modelul Porsche despre care am vorbit mai devreme.

ADVERTISEMENT
Tags: