Life

O mireasă, părăsită de mire chiar în ziua nunții. Ce i-a reproșat soacra 

O mireasă a fost părăsită de mire chiar în ziua nunții lor. Ce i-a reproșat soacra femeii, iar fiul acesteia a ascultat-o.
05.08.2023 | 17:02
O mireasa parasita de mire chiar in ziua nuntii Ce ia reprosat soacra
Cum a reacționat mireasa după ce a fost părăsită de mire la ordinul soacrei. Sursa foto: legit.ng
ADVERTISEMENT

Ceea ce trebuia să fie una dintre cele mai frumoase zile din viața ei s-a transformat într-una de coșmar. O mireasă a fost părăsit de cel care urma să-i fie soț, chiar în ziua nunții lor. Totul s-a întâmplat la intervenția soacrei femeii, care i-a atras atenția fiului.

De ce a fost o mireasă părăsit chiar în ziua nunții. Ce i-a spus soacra mirelui

Lamia Al-Labawi urma să-i promită iubire eternă partenerului de viață, de origine tunisiană. Ambii, îmbrăcați în mire și în mire, aveau să treacă printr-un moment la care nu se așteptau, chiar în ziua nunții. Nu au mai apucat să-și unească destinele, după ce mama mirelui și-a exprimat nemulțumirea față de viitoarea noră.

ADVERTISEMENT

Până în ziua căsătoriei fiului ei, soacra și-a văzut nora doar în fotografii. Când a făcut cunoștință cu ea și în realitate, moment care a avut loc tot în ziua nunții, și-a dat seama că nu ar fi potrivită pentru băiatul său și i-a hotărât acestuia să pună punct poveștii de dragoste.

Soacra a considerat că nora este prea ”scundă” și prea ”urâtă”. Asta după ce înainte de apariția sa la eveniment, cei doi miri se afișau pe rețelele de socializare extrem de emoționați. Lamia Al-Labawi zâmbea fericită în rochia de mireasă, iar partenerul ei își ștergea lacrimile cu o batistă.

ADVERTISEMENT

Mireasa, îndurerată după ce mirele a abandonat-o

Lamia Al-Labawi a fost profund dezamăgită, văzând cum cel care trebuia să-i fie soț execută ordinul mamei lui și o lasă singură. Ajunsă acasă, și-a exprimat suferința în mediul online. Mulți oameni au empatizat cu durerea ei, printre care și un actor tunisian renumit.

Hedi Mejri, actor faimos în Tunisia, i-a scris miresei părăsite, pe Facebook, un mesaj de încurajare. A îndemnat-o să se ridice, să meargă mai departe și să demonstreze tuturor cât este de puternică. De asemenea, i-a spus să se bucure de faptul că bărbatul a părăsit-o, deoarece ar fi fost pentru ea ”un blestem”.

ADVERTISEMENT

”Un mesaj către Lamia Al-Labawi, mireasa al cărei soț a fugit și a părăsit-o… Eu, Hedi Mejri, m-am hotărât să îți scriu aceste cuvinte și sper să te ajute. Cu toată dragostea, îți spun să ridici capul și să înfrunți lumea cu toată puterea. Nu ai pierdut un om. Ai pierdut pe cineva care putea fi un blestem în viața ta. Ai câștigat în schimb o libertate de neînlocuit.”, i-a transmis actorul miresei.

Totodată, mai mulți internauți i-au atras atenția miresei, deoarece mirele a demonstrat că nu poate fi un bărbat adevărat. Au încurajat-o și ei să se bucure de viața pe care o are înainte și să-și caute un bărbat care o va iubi cu inima, potrivit legit.ng.

ADVERTISEMENT

”Nu mai plânge, Dumnezeu te-a salvat de un om rătăcit. Voiai să te căsătorești cu ‘băiatul mamei?’ Viața aceasta este scurtă, mergi și te odihnește”/ ”Mama lui avea să vă controleze întreg mariajul”, sunt o parte dintre mesajele de încurajare ale internauților.

ADVERTISEMENT
Tags: