Life

O nouă colaborare de senzație în industria muzicală. Horia Moculescu și Smiley au lansat piesa ”Și astăzi, și mâine”

O nouă colaborare de senzație și-a făcut apariția în industria muzicală. Maestrul Horia Moculescu și Smiley au bătut palma și au lansat piesa ”Și astăzi, și mâine”.
28.11.2022 | 19:17
O noua colaborare de senzatie in industria muzicala Horia Moculescu si Smiley au lansat piesa Si astazi si maine
Smiley și Horia Moculescu au lansat piesa ”Și astăzi, și mâine”. Sursă foto: captură YouTube / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Când vine vorba de muzică nu există granițe. Iar acest lucru este confirmat de noua colaborarea a lui Smiley cu maestrul Horia Moculescu.

Smiley și maestrul Horia Moculescu au lansat piesa ”Și astăzi, și mâine”

Piesa ”Și astăzi, și mâine” este inspirată dintr-o poveste reală, povestesc cei doi artiști implicați în proiect.

ADVERTISEMENT

Dacă de partea muzicală s-a ocupat chiar Horia Moculescu, versurile în schimb sunt semnate de Dana Dorian.

Ambii artiști au vorbit despre colaborarea lor, iar amândoi sunt mai mult decât încântați. Smiley spre exemplu se declară onorat de faptul că a avut ocazia să cânte această piesă cu maestrul Horia Moculescu.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, artistul este extrem de încântat de versuri, linie melodică și spune că rezultatul este unul deosebit.

Smiley speră însă ca și publicul să înțeleagă povestea și să trăiască emoții atunci când o ascultă, așa cum a făcut-o și la lansarea piesei ”Până la tine”. 

ADVERTISEMENT

”M-a onorat foarte tare că domnul Moculescu a vrut să-i cânt această piesă. Mi-a plăcut absolut totul la ea, de la muzică, la orchestrație, și versuri. E o piesă deosebită și îi mulțumesc că s-a gândit să o cântăm împreună.

Sper ca oamenii să aprecieze pur și simplu muzica, să treacă peste limita pe care o așează timpul și percepția asupra lui. Muzica n-are granițe, bariere și vârstă. Muzica ESTE și atât!”, a declarat Smiley.

ADVERTISEMENT

Horia Moculescu, despre colaborarea cu Smiley

La rândul său, Horia Moculescu s-a arătat extrem de încântat de alegerea făcută. Maestrul spune că de la început a știut că Smiley va ajunge să cânte această piesă.

Mai mult de atât, acesta povestește că Dana Dorian a ales cu grijă fiecare vers, iar asta o vor putea observa și cei care vor asculta melodia.

De asemenea, maestrul a ținut să îi ureze succes lui Smiley mai departe, având în vedere tot ceea ce face din punct de vedere muzical.

”Am știut că Smiley îmi va cânta această melodie, scrisă într-un moment de grație, la care Dana Dorian a găsit cele mai inspirate cuvinte, iar forma clasică de standard a fost îmbrățișată de echipa de la HaHaHa Production. Succes, Andrei!”, a spus marele artist Horia Moculescu.

Menționăm că videoclipul piesei ”Și astăzi, și mâine” a fost filmat la Opera Națională din București. De asemenea, piesa este o co-producție HaHaHa Production și Cat Music.

Amintim că maestrul Horia Moculescu a împlinit în acest an 85 de ani, iar în ciuda problemelor sale de sănătate, acesta reușește în continuare să se concentreze și pe muzică, dovada clară fiind colaborarea cu Smiley.

ADVERTISEMENT
Tags: