Life

Un nou juriu la Chefi la Cuțite. Antena 1, anunț surprinzător. Ce vedete vor apărea în ediția din 12 iunie pentru a juriza preparatele

Surpriză de proporții la Chefi la cuțite, în ediția de luni, 12 iunie 2023. Antena 1 a anunțat că va fi un nou juriu. Despre cine e vorba?
12.06.2023 | 16:48
Un nou juriu la Chefi la Cutite Antena 1 anunt surprinzator Ce vedete vor aparea in editia din 12 iunie pentru a juriza preparatele
Ce se întâmplă în ediția de luni, 12 iunie 2023, a emisiunii Chefi la cuțite. Sursa: Antena 1
ADVERTISEMENT

Antena 1 a pregătit o surpriză pentru fanii emisiunii Chefi la cuțite. În ediția de luni, 12 iunie 2023, un nou juriu va analiza preparatele concurenților. Cine sunt vedetele de care depinde parcursul în emisiune al aspiranților la marele premiu.

Cine formează noul juriu de la Chefi la cuțite

Luni, 12 iunie 2023, la Chefi la cuțite are loc Battle 13, unul care se anunță destul de dificil. Echipele celor trei chefi se vor confrunta cu o dublă provocare. Pe de o parte, se vor întâlni cu roata nemiloasă a ingredientelor și cu o a doua cerință, ce va duce tensiunea la un alt nivel.

ADVERTISEMENT

În plus, aspiranții la marele premiu sunt nevoiți să impresioneze un nou juriu, ce s-ar putea dovedi destul de aprig. Este vorba despre o parte din distribuția serialului Lia- soția soțului meu. Bebe Cotimanis, Ioana Blaj, Kira Hagi și Ștefan Floroaica se numără printre cei care vor da verdictul în privința farfuriilor.

Totodată, spiritele vor fi încinse și de temutele amulete. Toți cei trei bucătari vor scoate la înaintare cele mai periculoase „arme” și se vor întrece în strategii.  „Battle 13 – dacă îi credem pe superstițioși, va fi horror, groază, thriller!

ADVERTISEMENT

Și adevărul este că această combinație de două probe într-una singură va fi devastatoare azi”, va spune chef Florin Dumitrescu în ediția de luni, 12 iunie 2023, a emisiunii Chefi la cuțite, conform a1.ro. 

Cine mai sunt concurenții rămași în concurs în această etapă

Dintre sutele de concurenți care au fost în etapa de casting, doar câțiva au ajuns în această etapă a show-ului culinar Chefi la cuțite și se luptă pentru marele premiu. Numai trei etape îi mai despart acum de semifinală.

ADVERTISEMENT

Astfel, echipa lui Sorin Bontea este alcătuită de Monica Pușcoiu, Nina Hariton, Constantin Onuț și Matthew Ensanmehr. De altfel, Nina este și prima femeie din istoria concursului care a obținut trei cuțite de aur. 

Pe de altă parte, chef Florin Dumitrescu mizează în bătălia spre marea finală pe George Borșaru, Mihaela Zahariea, Laurențiu Neamțu și Luna Morgaciova. Iar Cătălin Scărlătescu speră ca cineva dintre Paul Tudosescu, Amalia Esa, Anamaria Ijac, George Popescu și Ștefan Nistor să dea lovitura.

ADVERTISEMENT

Oricare dintre cei amintiți anterior visează și dau tot ce au ei mai bun pentru a nu-și dezamăgii mentorii de la Chefi la cuțite. Însă doar unul va pleca acasă, în ultima zi de concurs, cu premiul de 30.000 de euro.

ADVERTISEMENT
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o...
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o sumă înfiorătoare cheltuită
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
"Cum poţi să zici că vreau să-mi omor copilul?" Filmul revoltei dezlănțuite în Leeds, după ce autoritățile au luat în grijă 5 copii ai unei familii de români
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut...
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut evita tragedia: Mi-a lăsat copiii orfani!
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Ce trebuie să mănânci de Sfântul Ilie ca să atragi norocul și prosperitatea...
Ce trebuie să mănânci de Sfântul Ilie ca să atragi norocul și prosperitatea în viața ta
Scandal imens provocat de un gest al prințului Harry. S-a lăsat cu demisii
Scandal imens provocat de un gest al prințului Harry. S-a lăsat cu demisii
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am...
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am mutat din țară
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din...
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din țară exact din acest motiv". Cum se înțelege cu Mr.Pink