Life

O nouă eliminare la Survivor 2023. Cine pleacă din Dominicană după ediția din 10 mai. Update

O nouă eliminare a avut loc la Survivor România 2023. Cine a părăsit competiția din Republica Dominicană, miercuri, 10 mai 2023.
10.05.2023 | 22:08
O noua eliminare la Survivor 2023 Cine pleaca din Dominicana dupa editia din 10 mai Update
Ce concurenți au fost propuși pentru eliminare. Sursa foto: facebook Survivor România 2023
ADVERTISEMENT
10-05-2023
19:12

Gestul emoționant al Andreei Moromete în urma eliminării

Andreea Moromete a surprins pe toată lumea în consiliul de eliminare. A dezvăluit că are un simbol al imunității și pe care îl deținea de mai mult timp. Deși putea să-și asigure un loc în competiție cu ajutorul obiectului, nu a făcut-o și a hotărât să-l cedeze Alexandrei Porkolab.

”E bine că gata, s-au dus emoțiile alea. Le mulțumesc oamenilor pentru voturi. Sunt recunoscătoare că am făcut parte din asta. Așa ca de plecare, vreau să fac un cadou cuiva. E un cadou foarte special. Vreau să-l las unei mămici, așa cum luptă ea pentru fetița ei, așa am luptat eu pentru nepoțica mea.

Am la mine simbolul imunității ascunse. Dacă-mi permiteți, o să i-l dau. Scopul meu în competiția asta a fost să demasc oamenii. Îl aveam și la nominalizare”, a declarat Andreea Moromete.

10-05-2023
19:08

Concurentul care a fost eliminat

În urma voturilor publicului, Andreea Moromete a fost eliminată. Ștefania Stănilă va rămâne în continuare în competiție. Drept urmare, șașe concurenți vor mai purta bătălia până la marea finală a competiției din Republica Dominicană.

10-05-2023
18:47

Cine a câștigat jocul pentru comunicare

Jocul pentru comunicare s-a terminat. Cei șapte concurenți au trebuit să parcurgă un traseu dificil și apoi să doboare totemuri cu saci de nisip. După mai multe runde, Alexandra Ciomag a câștigat și a ales să se bucure de recompensă cu Alexandra Porkolab și Andreea Moromete.

10-05-2023
17:50

Joc pentru comunicare la Survivor România 2023

A început Survivor România 2023, ediția din 10 mai. Cei șapte concurenți au intrat pe traseu pentru a purta bătălia jocului pentru comunicare. Aceștia vor acumula puncte, individual, iar câștigătorii vor avea șansa de a comunica video cu prietenii lor.

Emoții miercuri seară la Survivor România 2023. Se va desfășura o nouă ediție în care concurenții riscă eliminarea, după ce s-au nominalizat între ei. Miercuri seară, 10 mai, ei vor trece prin noi probe dificile, dar și prin noi situații conflictuale.

Un nou consiliu de eliminare la Survivor România 2023. Ce concurent va pleca acasă

Șapte concurenți au mai rămas în jungla din Republica Dominicană. Cu toții vor pătrunde pe traseu, cu noi strategii și pregătiți să dea tot ce au mai bun din ei, la Jocul pentru Imunitate. Andrei Krișan a demonstrat până în prezent că are cea mai bună performanță și recunoaște că simte o presiune pe umerii săi.

ADVERTISEMENT

”Când simte presiune foarte mare, se întâmplă ceva”, a declarat Andrei Krișan la Survivor România 2023, în ediția de marți, 9 mai 2023. Tot el, în consiliu, a propus-o pentru eliminare pe Andreea Moromete, procedând strategic, conform afirmațiilor sale.

”Există două tabere în Tribul Taino. Strict strategic voi vota. Aș vrea să încep prin a spune că nu mai simt așa tare ”blestemul colanului”, pentru că am ajuns într-o fază în care dinamica jocului s-a schimbat.

ADVERTISEMENT

Etapa în care suntem în momentul de față în Survivor este din ce în ce mai dificilă, dar, în același timp, strategia face parte din jocul ăsta…e cea mai importantă fază!”, a mai adăugat Andrei Krișan, după ce grupul a nominalizat-o, încă o dată, pe Ștefania Stănilă. Aceasta a mai fost propusă și săptămâna trecută, dar au ajutat-o să rămână mai departe telespectatorii, în defavoarea lui Robert Moscalu.

FANATIK a aflat cine va fi eliminat diseară și puteți citi AICI cine va pleca acasă.

Ștefania și Andreea, propuse pentru eliminare

În timp ce Ștefania Stănilă a fost mai rezervată și a cerut doar sprijinul celor de acasă, Andreea Moromete nu a ezitat să-și expună punctul de vedere. Se simte trădată și impresionată de modul cum unii coechipieri încearcă să ”să calce peste cadavre ca să ajungă cât mai departe”.

ADVERTISEMENT

”Simțeam că o să mă înjunghie cu un cuțit. Atâtea dezamăgiri nu mi-am luat în viața mea. Cât de bine a jucat-o…Fiecare face în concursul ăsta ce simte și dacă unii aleg să calce peste cadavre ca să ajungă cât mai departe, e modul lor de a o face, eu nu mă regăsesc în asta.

Sper din suflet ca oamenii care se regăsesc în mine, în felul meu de a fi, în tembelismul meu, în urlăturile mele de pe traseu, în sinceritatea mea prea directă uneori, să fie alături de mine, să mă ajute în scopul ăsta al meu.

ADVERTISEMENT

Nominalizarea asta pentru mine e un cuțit de la un om pe care l-am considerat prieten. De ceva timp, am observat niște lucruri., a spus Andreea Moromete, după ce colegul său, Andrei Krișan i-a rostit numele ca să plece acasă.

Care va fi deznodământul din această seară, se va vedea pe Protv, de la 20:30. Șase concurenți vor mai rămâne, de miercuri, în competiția Survivor România, odată ce unul dintre ei va fi eliminat. Cu toții vor să câștige trofeul și marele premiu de 100.000 de euro.

ADVERTISEMENT