Life

“După faptă și răsplată”. Fanii Survivor România au pus la zid 3 concurente după jocul de luni

Trei concurente, puse la zid de către fanii Survivor România 2023, în urma jocului pentru recompensă. ”După faptă și răsplată”, spun ei.
09.05.2023 | 00:34
Dupa fapta si rasplata Fanii Survivor Romania au pus la zid 3 concurente dupa jocul de luni
Andrei Krișan a câștigat jocul pentru recompensă. Ce concurente a nemulțumit, iar fanii le-au criticat. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Trei participante de la Survivor România 2023, puse la zid de către fanii competiției din Republica Dominicană. Totul s-a întâmplat după jocul de recompensă, desfășurat în ediția de luni, 8 mai, care a fost câștigat de Andrei Krișan.

Trei concurente de la Survivor România 2023, criticate de către telespectatori. Din ce motiv

Andrei Krișan, din postura de învingător, a trebuit să selecteze două colege din junglă cu care să împartă premiul: o masă cu telemea, una la restaurant, o plimbare prin oraș și cazare la hotel. Alegerile sale au fost Carmen Grebenișan și Ștefania Stănilă, iar controversele nu au întârziat să apară.

ADVERTISEMENT

Andreea Moromete, Alexandra Ciomag și Alexandra Porkolab au fost nemulțumite la aflarea veștii că Ștefania și Carmen vor avea și ele parte de recompensă. Din punctul lor de vedere, Andrei a dat dovadă de falsitate, fiindcă se apropie doar de persoane care îl laudă.

De asemenea, fetele cred că Dan Ursa este de apreciat în comparație cu Andrei Krișan, fiincă are o atitudine neutră de fiecare dată. În același timp, ele se așteptau ca să nu fie alese de către concurent, având în vedere că nu le simpatizează atât de mult.

ADVERTISEMENT

”M-a ofticat chestia asta foarte tare”, a spus Alexandra Ciomag. ”Mai ales când vezi că oamenii falși au parte de ele”, a completat și Andreea Moromete. ”Stă cu oamenii care îl pupă în fund și îl ridică în slăvi!”, a mai adăugat și Alexandra Porkolab.

Nu de aceeași părere cu ele au fost și fanii competiției. Aceștia au scris o mulțime de comentarii contra la adresa lor: ”După fapta și răsplată! După felul în care s- au comportat cu Krișan la ce se așteptau?”, a precizat un urmăritor al emisiunii, așa cum apare pe contul de facebook al ”Survivor România 2023”.

ADVERTISEMENT

Alți internauți consideră că Andrei Krișan a procedat corect, deoarece Andreea Moromete, Alexandra Ciomag și Alexandra Porkolab nu meritau, fiindcă au fost rele cu participantul. Le-au catalogat și ”invidioase” prin atitudinea lor.

”Păi voi meritați viperelor…Niște caractere oribile … ”/ ”Bravo, Krișan, ai făcut o alegere bună”/ ”Tocmai mi-ați prelungit durata de viață cu tristețea voastră”/ ”Acum au pretenții să le aleagă Krișan , câtă răutate au în ele, invidioase până în măduva oaselor!”, au mai transmis și alte persoane.

ADVERTISEMENT

Câți concurenți mai sunt la Survivor România 2023

Survivor România se află în etapa în care participanții joacă individual și nu pentru echipă. Finala se apropie cu pași repezi, ca drept dovadă numărul tot mai mic de concurenți care au mai rămas, 7 în total. Aceștia dau bătălia pentru un cec de 100.000 de euro.

ADVERTISEMENT