Life

Câți bani a primit Robert Moscalu pentru cele 17 săptămâni petrecute la Survivor România 2023. Nu mai trebuie să muncească vara asta

Ce sumă a adunat Robert Moscalu după perioada petrecută la Survivor România 2023. Nu mai este nevoit să lucreze o vreme bună.
04.05.2023 | 10:49
Cati bani a primit Robert Moscalu pentru cele 17 saptamani petrecute la Survivor Romania 2023 Nu mai trebuie sa munceasca vara asta
Ce sumă a adunat Robert Moscalu după perioada petrecută la Survivor România 2023. Nu mai este nevoit să lucreze o vreme bună. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Câți bani a primit tânărul pentru cele 17 săptămâni petrecute în Republica Dominicană, departe de casă. Nu mai trebuie să muncească vara asta. Fostul Războinic de la Pro TV lucrează ca barman pe litoralul românesc.

Ce sumă a adunat Robert Moscalu după perioada petrecută la Survivor România 2023. Nu mai este nevoit să lucreze o vreme bună

Robert Moscalu a fost eliminat de la Survivor România 2023, unde a rezistat timp de 17 săptămâni. Fostul participant a intrat în competiția sportivă încă de la început și a supraviețuit în jungla dominicană peste 4 luni.

ADVERTISEMENT

Pentru fiecare săptămână petrecută departe de familie și prieteni, tânărul a încasat 1.250 de euro. Suma totală primită la revenirea în România se ridică la valoarea de 21.250 de euro. Calculat la cursul BNR actual, suma încasată este de 104.125 de lei.

Barmanul nu mai este nevoit să lucreze o vreme bună și se poate bucura de timpul petrecut alături de soția sa, Iup Armanda, și fiul lor. Fostul cooncurent de la Pro TV spunea la un moment dat că lucrează în două locații de pe litoral.

ADVERTISEMENT

Din fericire, mulțumită banilor câștigați după participarea la Survivor România 2023 Robert Moscalu poate lua o pauză binemeritată, cu toate că regretă enorm că a fost eliminat din reality show-ul moderat de Daniel Pavel.

Robert Moscalu, prima reacție după eliminarea de la Survivor România 2023

„Îmi doream să rămân în concurs. Vreau să le mulțumesc celor care m-au susținut, oamenilor de lângă mine cu care am conviețuit 4 luni, dumneavoastră… E uimitor ce am trăit.

ADVERTISEMENT

M-am dezvoltat pe toate planurile posibile… O să îmi fie dor de Survivor România”, a spus Robert Moscalu înainte ca flacăra să i se stingă, notează protv.ro. Fostul concurent a avut și un mesaj pentru colegii săi.

Tânărul le-a transmis candidaților la premiul cel mare din Republica Dominicană să râdă în continuare pentru că lui așa îi place să trăiască. Ce-i drept, barmanul este o persoană care merge foarte des la petreceri și evenimente.

ADVERTISEMENT

„O experiență unică în viață plină de emoții, nopți nedormite, foame, extaz, agonie, adrenalină, iar toate acestea se datorează acestei emisiuni”, a completat fostul Războinic pe pagina de Facebook.

ADVERTISEMENT