Life

Andreea Moromete, eliminată de la Survivor România! S-a faultat singură și a supărat și PRO TV-ul!

Andreea Moromete a fost eliminată de la Survivor România, în ediția difuzată miercuri, 10 mai 2023, de PRO TV! FANATIK are detalii exclusive!
10.05.2023 | 17:00
Andreea Moromete eliminata de la Survivor Romania Sa faultat singura si a suparat si PRO TVul
Andreea Moromete, eliminată de la Survivor România. Foto: Capturi PRO TV/ Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Andreea Moromete a fost eliminată de la Survivor România! FANATIK face dezvăluiri explozive, în exclusivitate, despre ce s-a întâmplat în culisele show-ului de la PRO TV și cum a ajuns războinica aleasă la Măruță să plece din Dominicană!

Andreea Moromete, eliminată fără drept de apel de la Survivor România, în ediția din 10 mai

Competiția Survivor România devine din ce în ce mai interesantă pe măsură ce se apropie marea finală, programată pentru data de 24 mai, așa cum FANATIK a anunțat de curând. Reality-show-ul de la PRO TV a fost, de la bun început, unul plin de surpriză și continuă, iată, și pe ultima sută de metri să îi lase pe telespectatori cu gura căscată!

ADVERTISEMENT

FANATIK dezvăluie pentru fanii acestui show, cine pleacă în ediția difuzată azi, 10 mai, de PRO TV. Ei bine, concurenta care și-a făcut deja bagajele și se va întoarce în România este Andreea Moromete, conform Viperele Vesele.

Se pare că tânăra a reușit să se faulteze singură în concurs și, deși, putea să se salveze, având simbolul norocos pe care l-au căutat concurenții prin toată jungla, nu a făcut-o!

ADVERTISEMENT

Andreea Moromete se putea salva de la eliminare folosind simbolul doar înainte de consiliu. Întrucât nu a făcut-o, războinica a riscat să fie supusă televotului, la duel cu Ștefania Stănilă, iar publicul nu a dorit să o salveze, în cele din urmă!

Asta nu este tot! Potrivit informațiilor obținute de FANATIK, Andreea Moromete nu le-a scos din sărite doar pe cele două rivale de moarte ale sale, Carmen Grebenișan și Ștefania Stănilă, ci și pe producătorii show-ului!

ADVERTISEMENT

Andreea Moromete, descrisă de echipa de producție drept „plină de răutate”

Andreea e descrisă de cei care au conviețuit cu ea zi de zi, și nu ne referim aici doar despre concurenți, ci și parte a echipei de producție, așa cum precizam mai sus, drept o persoană „plină de răutate, care nu are nimic bun de spus despre nimeni”.

Andreea Moromete Moromete a devenit una dintre cele mai antipatizate concurente de la Survivor România, mai ales în ultima ei lună de ședere pe insulă. Membra fostei echipe albastre a spus că nu le mai suporta deloc pe Carmen și Ștefania. Deapre cele două a rostit câteva cuvinte jignitoare, greu de produs chiar și folosind asteriscuri!

ADVERTISEMENT

Moromete, scandaluri peste scandaluri în ultima lună. S-a certat cu Carmen, Ștefania și Krișan

Tot circul făcut de Andreea la Survivor a început din momentul în care Andrei Krișan, colegul ei, s-a apropiat de cele două faimoase pe care fata nu le ”halește”.

„Tot ea se victimizează! (n.r.: Ștefania) Ești șocată că ce, măi, fetițo? Nu te suport. Nu o suport de nicio culoare. Aleg să fiu om cu tine! Sunt om. Rămân om cu toată lumea.

Pe lângă faptul că țin la Robert ca la ochii din cap, în momentul ăsta mă simt groaznic. Cred că era mai bine să folosesc simbolul pentru el, nu pentru mine. Am aceeași părere despre tine. Așa văd eu lucrurile. Ți-am explicat. Pentru mine nu a fost drept ce s-a întâmplat”, spunea Andreea Moromete la scurtă vreme după plecarea prietenului ei de la Survivor, Robert Moscalu.

„Nu mai suport falsitatea. Asta doare, felul în care m-a nominalizat. Ai niște conflicte cu niște oameni și îi faci pe ăia în ultimul hal. Apoi mă nominalizezi pe mine.

Hai, victimizează-te! E nasol când ești sincer, că deranjezi. Trebuie să păcălești oameni. Cât de bine a jucat-o! Cel mai pervers. Cel mai fals din toată competiția. Nu-mi vine să cred că te-am considerat prieten”, a spus Moromete și despre Krișan.

 

ADVERTISEMENT