News

O nouă înregistrare virală cu preotul Calistrat Chifan. Cât cere pe un pomelnic: ”5 lei? Mă iei de prost?”

Părintele Calistrat Chifan, cel acuzat că a lovit cu brutalitate o enoriașă, ”lovește” din nou. De data aceasta nu prin forță fizică, ci prin reacțiile pe care le oferă.
21.11.2022 | 17:18
O noua inregistrare virala cu preotul Calistrat Chifan Cat cere pe un pomelnic 5 lei Ma iei de prost
Filmare virală cu părintele Calistrat Chifan. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Mai exact, părintele vorbește despre pomelnice sau vrăjitoare și spune că vrea măcar 10% din cât primește o vrăjitoare.

Cât cere Calistrat Chifan pe un pomelnic

Într-o astfel de discuție cu enoriașii, părintele Chifan își exprimă indignarea față de credincioșii care nu par dispuși să plătească atunci doresc un pomelnic.

ADVERTISEMENT

Pe filmare se vede cum părintele Chifan le povestește enoriașilor cum o femeie a avut ”tupeul” să îi ofere doar 5 lei pentru un pomelnic, în condițiile în care la vrăjitoare a dat 1000 de lei.

Chifan spune că vrea să fie tratat măcar la ”10%” din valoarea unei vrăjitoare, așadar vrea 100 de lei pe un pomelnic, pentru a fi mulțumit.

ADVERTISEMENT

”Venise într-o zi o cucoană și mi-a zis: părinte, sunt așa de supărată, dacă vreți să-mi faceți un pomelnic, dar să știți că n-am bani. Zic, nu mă lua așa, cât ai dat la vrăjitoare unde ai fost? Zice 1.000 de lei. Zic păi și la mine vii cu 5 lei? Ce, mă iei de prost? Vii cu 100. 10% din cât ai dus acolo. De ce preotu e mai prost, îl pui să-ți facă rugăciuni și îi dai 5 lei, și aia te prostește și îți spune trei gogoși și trebuie să îi dai 1.000? Nu suport treaba asta. Vreau să fiu tratat măcar la 10% din cât e tratată o vrăjitoare”, spune preotul Calistrat Chifan.

Părintele nu pare să aibă nicio problemă în faptul că e filmat, în condițiile în care oamenii din jur ascultă atenți la ce le transmite preotul.

ADVERTISEMENT

Calistrat Chifan a devenit faimos în întreaga țară după ce a lovit o femeie în urmă cu mai multe săptămâni, iar momentul a fost filmat.

“La data de 9 noiembrie a.c., în jurul orei 18:00, polițiștii Secției nr. 5 Poliție Iași au fost sesizați de către o femeie despre faptul că atât ea, cât și sora sa au fost agresate de către un bărbat, în timp ce se aflau la un lăcaș de cult.

ADVERTISEMENT

În cauză, polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt și luării măsurilor legale”, transmitea purtătorul de cuvânt al IPJ Iași, Anca Vîjiac.

ADVERTISEMENT