Life

O nouă ruptură la Puterea dragostei? Casa din Istanbul, dată peste cap de ultimele priviri complice

21.01.2021 | 12:09
O noua ruptura la Puterea dragostei Casa din Istanbul data peste cap de ultimele priviri complice
ADVERTISEMENT

Casa Puterea dragostei a fost dată peste cap de la intrarea lui Alex, noul concurent, iar geloziile le dau târcoale concurenților. Între Alexandra și Codruț lucrurile s-au complicat iar, la doar o săptămână de când s-au împăcat și nu doar din cauza noului băiat.

Privirile complice dintre Codruț și Daiana precum și cele dintre Alexandra și Alex au adus răzmeriță în acest cuplu, Codruț arătându-se deranjat de felul în care iubita lui se uită la noul concurent.

ADVERTISEMENT

Discuțiile au pornit după ce Alexandra a constatat că Daiana și Codruț au secrete și chiar le-a sugerat să plece să vorbească în privat în camera roșie, solicitându-le producătorilor emisiunii să le ofere timpul de care au nevoie.

Alexandra și Codruț de la Puterea dragostei, în pragul unei noi rupturi

Codruț, fâstâcit în fața propunerii care a venit tocmai din partea iubitei sale, i-a amintit Alexandrei de privirea pe care i-a aruncat-o lui Alex atunci când a intrat în casă, cerându-i să îl privească și pe el la fel. În toată această discuție, ca de obicei, Mariana a pus paie pe foc fiind ba de partea unui, ba de partea celuilalt.

ADVERTISEMENT

„Codruț, vezi că Mariana trebuie să îți spună un secret”, este comentariul cu care Alexandra a început discuțiile în ediția din 20 ianuarie.

Mariana s-a apropiat apoi de cameră și i-a spus lui Codruț că Alexandra ar avea nevoie de afecțiune, fiind mai mult ironică.

ADVERTISEMENT

Este atrasă Alexandra de noul băiat intrat în casă?

„Codruț, mergi în camera roșie că vrea Daiana să meargă cu tine. Cum nu ai spus asta dacă eu te-am auzit?”, i-a spus Alexandra Daianei, fata cu care Codruț ar fi avut o relație înainte de a intra în competiție.

Codruț i-a reproșat apoi Alexandrei comportamentul pe care îl are față de el de la prima oră a zilei, remarcând privirea scârbită a acesteia, la care Mariana a intervenit: „Lasă că s-a uitat ieri frumos la Alex”.

ADVERTISEMENT

Și Alex a intervenit în acest tărăboi, vorbindu-se, practic, despre el: „De unde știi tu, Mariana, ce e în privirea Alexandrei?”.

Nu a mai fost nevoie să răspundă Mariana, căci Codruț a confirmat că și el a observat același lucru. Rămâne de văzut dacă Alex și Daiana vor reuși prin simpla lor prezență să ducă la o nouă ruptură între Codruț și Alexandra, o pereche din ce în ce mai instabilă.

 

ADVERTISEMENT