Sport

Sold-out pentru primele două meciuri ale României la EURO 2024! Au mai rămas bilete doar pentru partida cu Slovacia. Update

România s-a calificat la Euro 2024, iar suporterii naționalei vor să urmărească din tribune evoluțiile elevilor lui Edi Iordănescu. Biletele s-au vândut rapid.
13.03.2024 | 15:00
Soldout pentru primele doua meciuri ale Romaniei la EURO 2024 Au mai ramas bilete doar pentru partida cu Slovacia Update
O nouă șansă pentru suporterii României să cumpere bilete la Euro 2024! foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT
13-03-2024
12:58

Sold-out la primele două meciuri ale României!

Biletele pentru primele două meciuri ale naționalei României de la Campionatul European din Germania s-au vândut ca pâinea caldă. În acest moment s-au vândut toate tichetele pentru primele două jocuri ale tricolorilor de la EURO 2024. Au mai rămas câteva bilete nevândute pentru meciul dintre România și Slovacia.

La Euro 2024, România va face parte din grupa E și va avea ca adversare Belgia, Slovacia și câștigătoarea play-off-ului B (semifinalele sunt Bosnia și Herțegovina – Ucraina / Israel – Islanda).

O nouă șansă pentru suporterii României să cumpere bilete la Euro 2024

După ce primele două faze de achiziționare a biletelor s-au încheiat, fanii naționalei au o nouă șansă să ajungă în tribune la meciurile de la Euro 2024.

ADVERTISEMENT

Federația Română de Fotbal a publicat un anunț prin care îi informează pe suporteri ce trebuie să facă pentru a accesa platforma de revânzare și a avea șansa să participe la duelurile din Germania.

”Suporterii care vor să achiziționeze bilete la Euro 2024 au o nouă șansă prin intermediul platformei de revânzare, pe care UEFA o pune la dispoziția fanilor în această perioadă.

ADVERTISEMENT

Astfel, de pe 13 martie (12:00, ora României) până pe 14 martie (12:00, ora României), suporterii pot accesa platforma pentru a cumpăra biletele la care renunță alți fani.

De asemenea, platforma este disponibilă până pe 11 martie (12:00, ora României) pentru fanii care au deja bilete, dar nu pot ajunge la meciuri și doresc să le vândă”, a transmis FRF.

ADVERTISEMENT

Pentru a accesa platforma de revânzare, suporterii trebuie să acceseze acest link: https://www.uefa.com/euro2024/ticketing/

Care este programul naționalei la Euro 2024

Elevii lui Edi Iordănescu vor debuta la Euro 2024 la Munchen, pe 17 iunie, de la ora 16:00, împotriva câștigătoarei play-off-ului B (Islanda, Bosnia, Israel sau Ucraina).

ADVERTISEMENT

Apoi, “tricolorii” se vor muta la Koln, unde pe 22 iunie, de la ora 22:00, vor înfrunta Belgia. Ultimul meci din grupă, contra Slovaciei, se joacă la Frankfurt, pe 26 iulie, de la ora 19:00.

Dacă va câștiga grupa, România va înfrunta locul 3 al uneia dintre grupele A, B, C sau D, pe 2 iunie, la Munchen. În cazul în care echipa națională va termina pe poziția secundă, va întâlni locul 2 din Grupa D pe 1 iulie, la Dusseldorf.

Locul 3 din grupă ar putea duce și el în fazele eliminatorii. România s-ar putea duela cu câștigătoarea din Grupa B sau Grupa C, la Koln sau Gelsenkirchen.

ADVERTISEMENT