Sport

Florinel Coman, salvatorul FCSB la Voluntari! Dedicații speciale după marcarea golurilor

FCSB a făcut deplasarea pe terenul lui FC Voluntari, în etapa cu 28 din SuperLiga. Gazdele au deschis tabela, dar Florinel Coman a întors scorul prin reușitele sale.
29.02.2024 | 22:33
Florinel Coman salvatorul FCSB la Voluntari Dedicatii speciale dupa marcarea golurilor
Florinel Coman, dedicații speciale după al doilea gol marcat în FC Voluntari - FCSB. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Chiar dacă FC Voluntari a reușit să deschidă scorul încă din minutul 16, ”dubla” lui Florinel Coman a făcut ca FCSB să treacă în avantaj pe tabelă.

Florinel Coman, dedicații speciale după al doilea gol marcat în FC Voluntari – FCSB

După ce ilfovenii au condus la pauză cu scorul de 1-0, elevii lui Elias Charalambous au intrat mul mai concentrați de la cabine. În minutul 48, Florinel Coman a restabilit egalitatea printr-un gol spectaculos, din interiorul careului, la care portarul Jesus Fernandez nu a avut nicio șansă.

ADVERTISEMENT

Șase minute mai târziu, același Coman a avut o cursă superbă spre poarta lui FC Voluntari și a reușit să trimită balonul în plasă cu un șut la colțul lung.

După gol, atacantul roș-albaștrilor i-a dedicat reușita lui Alexandru Pantea, acesta fiind proaspăt operat la picior. Totodată, Coman a dedicat ”dubla” și familiei sale, făcând un semn către camerele de luat vederi.

ADVERTISEMENT
fcsb florinel coman pantea
Florinel Coman, dedicându-i golul lui Alexandru Pantea. foto: captură Digi Sport

Alexandru Pantea s-a operat în Italia

În urmă cu o zi, Alexandru Pantea a fost operat, după ce suferise o ruptură de ligamente încrucișate la un antrenament. Intervenția a avut loc la clinica Villa Stuart, fiind realizată de profesorul Paolo Mariani, la care FCSB a mai apelat în trecut.

Mihai Stoica, managerul general al FCSB, a postat pe rețelele de socializare o poză, după operația la care a fost supus fundașul lateral. Imaginea a fost însoțită de mesajul: ”Hai mai repede, buză mică, avem treabă”.

ADVERTISEMENT

FCSB nu se va putea baza până la finalul sezonului pe Alexandru Pantea. În lipsa acestuia, Octavian Popescu este nelipsit din echipa de start, pentru a îndeplini regula Under-21.

În ce mare campionat ar putea să joace Florinel Coman: “Acolo l-aş vedea!”

Adrian Ilie, fostul mare atacant al Stelei și al Valenciei, a stabilit campionatul în care Florinel Coman ar putea să își pună calitățile în valoare.

ADVERTISEMENT

”Eu pe Florinel Coman l-aş vedea la o echipă de locul 10 în Spania. Şi Valencia cum e în momentul de faţă. Cred că la nivelul respectiv ar face faţă”, a spus Adrian Ilie la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT