Life

O tânără a ales un porc pe post de animal de companie și doarme cu el în pat: “Lumea crede că sunt nebună”

O tânără a ales să aibă un porc pe post de animal de companie. Aceasta doarme cu el în pat și l-a dresat să facă multe lucruri.
01.12.2022 | 16:52
O tanara a ales un porc pe post de animal de companie si doarme cu el in pat Lumea crede ca sunt nebuna
O tânără doarme cu porcul în pat. De ce a ales acest animal de companie. Sursa foto: nypost.com/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O tânără are un porc pe post de animal de companie și este foarte atașată de el, ba chiar dorm împreună în pat. Aceasta chiar a dresat animalul să facă diverse lucruri.

O tânără are un porc pe post de animal de companie. Doarme cu el în pat

Înainte de Crăciun, românii obișnuiesc să taie porcul pentru a-i consuma carnea de sărbători, însă nu la fel se întâmplă și în alte țări. Pentru unii, porcul este un animal de companie și nu o sursă de hrană.

ADVERTISEMENT

Alexis Waldron (23 de ani) a ales să aibă o scroafă ca animal de companie și este foarte atașată de aceasta. Tânăra din Georgia doarme în pat cu Petunia, care cântărește 17 kilograme.

Femeia a adoptat-o pe Petunia în aprilie, atunci când avea doar opt săptămâni. Scroafa face parte din rasa KuneKune, fiind un porc de talie mică.

ADVERTISEMENT

Tânăra și-a dorit dintotdeauna un porc pe post de animal de companie, iar acum se bucură de viața alături de Petunia.

“Întotdeauna mi-am dorit un porcușor, pentru că mi se par foarte drăguți. Când am luat-o pe Petunia, era mică și absolut adorabilă.”, a declarat Alexis Waldron, potrivit New York Post.

ADVERTISEMENT

Petunia are propria ei cameră, iar stăpâna a antrenat-o să-și facă nevoile la litieră. Alexis Waldron susține că a învățat-o să facă acest lucru în doar două zile.

Mai mult, scroafa doarme în pat cu stăpâna ei de câteva ori pe săptămână, lucru neobișnuit pentru oamenii din jur.

ADVERTISEMENT

“Sunt obsedată de ea. Doarme în pat cu mine câteva nopți pe săptămână. Îi place să stea pe perna mea și să fie îmbrățișată atunci când doarme.

Se lipește de mine și nu mai pot să mă mișc. Lumea crede că sunt nebună pentru că o las să se urce în pat.”, a mai spus tânăra.

Alexis a recunoscut că, la început, senzația că doarme cu un porc a fost ciudată, dar acum s-a obișnuit. În plus, tânăra spune că este foarte atașată de Petunia și chiar o pupă pe rât.

“Este foarte gălăgioasă și se bagă peste tot”

Cu toate acestea, porcii sunt mult mai greu de crescut decât câinii, după cum a recunoscut tânăra. Petunia acționează după instinct și este atrasă de mizerie, așa că atunci când iese afară adoră să intre direct în balta cu noroi.

În plus, este mai neastâmpărată decât o pisică și se bagă prin orice loc de prin casă. Scroafa obișnuiește să răstoarne coșul de gunoi și să mănânce resturile alimentare.

“Este foarte gălăgioasă și se bagă peste tot. Dacă e liniște în casă, e clar că a făcut o boacănă. Odată, a rămas blocată în cămară și a mâncat o pâine întreagă și o pungă de biscuiți.

Îi place, de asemenea, să răstoarne coșul de gunoi și să mănânce resturi. Mi-a distrus deja sufrageria!”, a mai mărturisit Alexis.

Petunia se murdărește destul de ușor, iar baia este o adevărată provocare pentru stăpâna ei. Atunci când încearcă să o spele, scroafa devine agresivă. În rest, este foarte “blândă și iubitoare”.

Alexis o iubește, în ciuda tuturor provocărilor care vin la pachet cu un astfel de animal de companie. Petunia este foarte inteligentă, își recunoaște numele, se joacă și știe să răspundă la comenzi.

“Am învățat-o să danseze și să se rotească.”, a adăugat tânăra din Georgia.

Deși are deja 17 kilograme, Petunia este încă în creștere și abia la trei ani va ajunge la vârsta maturității. Aceasta nu va crește foarte mare, din moment ce și părinții ei sunt de talie mică.

ADVERTISEMENT