News

O tânără a fost bătută cu bestialitate pe o terasă din Câmpina. Întreaga scenă a fost filmată

O bătaie între două tinere, în plină stradă, a fost filmată și a devenit virală, fiind vorba despre al doilea astfel de incident în ultimele zile.
05.02.2024 | 18:52
O tanara a fost batuta cu bestialitate pe o terasa din Campina Intreaga scena a fost filmata
O tânără a fost bătută cu bestialitate pe o terasă din Câmpina. Întreaga scenă a fost filmată
ADVERTISEMENT

Poliția din Prahova s-a autosesizat după ce în mediul online au apărut imagini dure cu o adolescentă care o bate pe o alta. Scenele se petrec chiar pe terasa unui bar din municipiul Câmpina, fiind vorba despre al doilea astfel de incident înregistrat de Poliția din Prahova în ultimele 48 de ore, după ce la Ploiești o altă tânără a bătut o adolescentă, într-un parc.

O bătaie între două tinere, în plină stradă, a fost filmată și a devenit virală

Polițiștii au stabilit că cele două tinere s-au întâlnit întâmplător pe terasa unui bar, după care și-au adresat cuvinte dure. Totul a degenerat, în scurt timp, într-o bătaie ca în filme, care pe deasupra a fost filmată. Agresoarea se pare că locuiește în Câmpina și s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

ADVERTISEMENT

”În urma apariţiei în spaţiul public a unei înregistrări video care ilustrează cum o tânără agresează fizic o altă tânără, la data de 4 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpina s-au sesizat din oficiu, efectuând cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Astfel, în urma cercetările efectuate, s-a stabilit faptul că la data de 30 ianuarie a.c., două minore de 13, respectiv 14 ani, s-ar fi întâlnit pe terasa unei unităţi de alimentaţie publică, din municipiul Câmpina unde au avut o discuţie în contradictoriu, ulterior, tânăra de 14 ani agresând-o pe cealaltă cu palmele în zona capului şi a corpului”, transmite Poliția Județeană Prahova.

ADVERTISEMENT

Din fericire, tânăra agresată nu a necesitat acordarea de îngrijiri medicale, astfel că părinții acesteia nu au formulat plângere. În weekend, polițiștii prahoveni au identificat un caz în care o adolescentă de 15 ani a fost bătută de o altă tânără, tot de 15 ani, într-un parc din Ploiești.

Scenele dure s-au petrecut sub privirile mai multor persoane, iar unul dintre martori le-a cerut acestora să nu intervină. Pentru că întreaga scenă a fost filmată, imaginile au ajuns în spațiul public. Cea care a postat imaginile pe Facebook a fost chiar mama fetei agresate, care a cerut ajutor oamenilor pentru a identifica agresoarea.

ADVERTISEMENT

Tânăr de 14 ani bătut cu bestialitate pe străzile din Târgu Mureș

Nu doar în Ploiești se întâmplă astfel de incidente, ci și în alte zone ale țării. Drept exemplu bătaia din Târgu Mureș, unde un copil de 14 ani a fost bătut cu bestialitate pentru că nu a vrut să plătească taxă de protecție. Bătăușii au fost patru la număr, însă trei dintre aceștia au fost arestați.

Acum, cei trei agresori vor sta după gratii pentru 30 de zile, fiind considerați pericol public. Și în acest caz, bătaia a fost filmată, astfel că întreaga țară a văzut cum băiatul de 14 ani este bătut cu bestialitate, cu pumnii și cu picioarele, de către huligani. Mai mult, adolescentul a ajuns la spital cu răni grave și a avut nevoie de 35 de zile de îngrijiri medicale.

ADVERTISEMENT

Inițial, infractorii au fost reținuți pentru 24 de ore, însă măsura a fost prelungită cu 29 de zile. Locuitorii din zonă spun că acești tineri terorizează pe toată lumea, deci nu ar fi străini de scandaluri. ”Au trecut cu bicicletele şi au aruncat cu petarde înauntru. Deci sunt de groază”, se plânge un cetățean care a mai avut de-a face cu acești tineri.

”Au dispus reţinerea pentru 24 de ore a patru tineri, cu vârste cuprinse între 14 şi 17 ani, pentru fapte de violenţe asupra a doi minori de 13 şi 14 ani. Trei dintre tinerii reţinuţi au fost prezentaţi magistraţilor cu propunere legală şi arestaţi preventiv şi arestaţi preventiv pentru 30 de zile”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Mureș, Luca Alexandra.

ADVERTISEMENT