News

O tânără de 39 de ani a fost găsită moartă într-un apartament din București. Era sora unui fost iepuraș Playboy

O tânără a fost găsită moartă într-un apartament din București, fiind vorba se pare despre sora Aminatei Diakite, un fost iepuraș Playboy.
09.04.2024 | 14:41
O tanara de 39 de ani a fost gasita moarta intrun apartament din Bucuresti Era sora unui fost iepuras Playboy
O tânără de 39 de ani a fost găsită moartă într-un apartament din București. Era sora unui fost iepuraș Playboy
ADVERTISEMENT

Victima are 39 de ani și nu se știe momentan de ce a murit. Cert e că reprezentanții Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au găsit-o așa în apartamentul său, după ce vecinii ar fi sunat la 112. În condițiile în care trupul femeii nu avea urme de violență, polițiștii trebuie să afle dacă se confruntă cu un caz de suicid sau doar cu o moarte subită.

O tânără de 39 de ani a fost găsită moartă într-un apartament din București

În incinta apartamentului a fost găsită o femeie, în vârstă de 39 de ani, decedată, fără a prezenta urme vizibile de violență. De asemenea, trupul neînsuflețit a fost transportat la Institutul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei.

ADVERTISEMENT

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Servicul Omoruri din cadrul Poliției Capitalei, în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt”, au transmis reprezentanții IPJ.

Conform Cancan.ro, vecinii ar fi fost alarmați de faptul că femeia nu a mai fost văzută de multă vreme, astfel că au apelat la Poliție și pompieri. La fața locului au ajuns de urgență mai multe echipaje de poliție, inclusiv un echipaj de descarcerare al pompierilor.

ADVERTISEMENT

Cine este Aminata Diakite, ”iepurașul negru” fostă iubită a lui Cabral

Din păcate femeia era moartă deja, de multă vreme se pare.. Aminata Diakite devenea cunoscută publicului din România după ce acum mai bine de 10 ani poza goală în Playboy. Aminata Diakite era considerată un fotomodel de succes în anii 2000.

Aceasta făcea furori la prezentările de modă din țară și de peste hotare. Pe lista de cuceriri a Aminatei s-a numărat și celebrul Cabral, vedetă la PRO TV, dar și multe ”nume grele” din showbiz. Cu toate acestea de 10 ani Aminata s-a stabilit la casa ei alături de un om de afaceri.

ADVERTISEMENT

Din păcate astfel de cazuri tragice sunt tot mai dese în București, cum este și cel al unei femei care a murit în condiții suspecte la începutul anului 2024. Cadavrul acesteia a fost găsit întâmplător de un pescar undeva în Lacul Herăstrău din București.

Pompierii au ajuns acolo de urgență pentru a-i oferi primul ajutor, însă aceasta era moartă de mai multe ore. Martorii spun că victima era cu fața în apă și cu jumătate de corp afară. Nimeni nu știe dacă femeia, în vârstă de 60 de ani, s-a sinucis sau a căzut cu fața înainte în lac dintr-un accident bizar.

ADVERTISEMENT

Anchetatorii au trimis cadavrul acestei la morgă pentru a fi identificată cauza morții și pentru a vedea dacă vor putea să îi găsească rudele. Asta, în condițiile în care în primele ore după ce a fost găsită nimeni nu știa cine este victima.

ADVERTISEMENT