News

Crimă înfiorătoare în județul Botoșani. Un bărbat a fost decapitat cu o cazma

Polițiștii din Botoșani caută suspecții în cazul unei crime comise în localitatea Hlipiceni, din județul Botoșani, victima fiind decapitată cu cazmaua.
21.01.2023 | 17:22
Crima infioratoare in judetul Botosani Un barbat a fost decapitat cu o cazma
Un bărbat a fost decapitat în județul Botoșani/ Foto: Monitorul de Botosani
ADVERTISEMENT

O crimă brutală a avut loc în cursul nopții de vineri spre sâmbătă în localitatea Hlipiceni, unde un bărbat a fost ucis, iar capul i-a fost tăiat cu o cazma, informează Monitorul de Botoșani.

Victima este un bărbat de 54 de ani care locuia singur. Trupul său a fost descoperit de fratele său.  Cadavrul se afla într-o baltă de sânge, iar capul era detașat de corp, la o distanță de câțiva metri.

ADVERTISEMENT

Zeci de polițiști, printre care și experți criminaliști, au venit la fața locului după apelul primit la 112, în frunte cu un procuror care a preluat conducerea anchetei.

Cercetările continuă sub coordonarea procurorului desemnat pentru identificarea persoanei suspectă de comiterea faptei”, au precizat reprezentanţii IPJ Botoșani.

ADVERTISEMENT

Potrivit unor surse judiciare, există deja un cerc de suspecți, printre ei fiind și nașul de cununie al victimei. Deocamdată, acesta nu a putut fi găsit, însă polițiștii din județ au fost mobilizați pentru găsirea bărbatului.

Nașul de cununie al victimei, principalul suspect

Din primele informații, victima ar fi avut mai mulți invitați în noaptea precedentă, la o petrecere la care s-a consumat alcool. Ipoteza anchetatorilor este că, la un moment dat, ar fi izbucnit un conflict între gazdă și unul dintre musafirii săi, conflict care a degenerat în crimă.

ADVERTISEMENT

Trupul victimei prezintă mai multe semne de agresiune. Se pare că decapitarea ar fi fost făcută cu o cazma, însă urme de sânge s-au găsit și pe o coasă și o toporișcă aflată în gospodărie.

Din câte se pare, bărbatul a petrecut cu mai multe persoană în noaptea precedentă în propria casă. S-au consumat cantităţi apreciabile de băuturi alcoolice. Ulterior, este posibil ca între acesta şi unul dintre invitaţi să fi izbucnit un conflict, care a fost urmat de agresiune.

ADVERTISEMENT

În prezent s-a stabilit un cerc restrâns de posibili autori, la care sunt desfășurare percheziții domiciliare”, a declarat Valeriu Chihaia, prim procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani.

Căutările suspecților se fac prin organizarea mai multor filtre pe drumurile din județ și verificări la mașini. De asemenea, a fost adus la locul crimei și un câine de urmă.

Bărbatul de 54 de ani locuia singur după divorțul de soția cu care avea doi copii.

 

ADVERTISEMENT
Tags: