Life

O tânără din România premiată de NASA nu are bani pentru a participa la un congres internațional: ”Vă rog să mă ajutați”

O tânără din România care a fost premiată și de către NASA le cere ajutorul oamenilor pentru a putea participa la un congres internațional.
04.02.2023 | 17:59
O tanara din Romania premiata de NASA nu are bani pentru a participa la un congres international Va rog sa ma ajutati
Timea Lőrincz, tânăra care a câștigat un premiu NASA, are nevoie de bani pentru a participa la un congres internațional. Sursă foto: ziarulpozitiv.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Timea Lőrincz este o tânără din Brașov care în 2022 a fost premiată la un congres organizat de NASA.

Timea Lőrincz, românca premiată de NASA, nu are suficienți bani pentru a participa la un congres internațional

Tânăra a absolvit anul trecut Colegiului Național “Andrei Șaguna” din Brașov, iar în clasa a 12-a și-a încercat norocul la un concurs internațional organizat de NASA, unde a și obținut locul 1.

ADVERTISEMENT

Adolescenta a mers mai departe și învață limba germană, având în plan să își continue studiile în Germania, la Universitatea Tehnică din Munchen, Facultatea de Inginerie Aerospaţială.

Din păcate însă, din punct de vedere financiar, Timea nu își prea permite să își urmeze fiecare vis în parte, așa că le cere ajutorul românilor.

ADVERTISEMENT

Într-o scrisoare deschisă, tânăra povestește că a fost selectată să participe la un congres internațional organizat în Singapore.

Ea va fi singura reprezentantă a României, însă din păcate, costurile depășesc cu mult bugetul familiei. Biletul de avion costă 1.100 de euro, la care se mai adaugă și cazarea, dar și mâncare din timpul Congresului respectiv.

ADVERTISEMENT

În scrisoarea deschisă, Timea spune că are nevoie de 3.100 de euro și că speră să poată în final să își îndeplinească visul.

Totodată, ea a explicat și motivele pentru care își dorește atât de mult să participe la acest congres. Timea vrea să reprezinte România la un nivel înalt și de asemenea, vrea să profite de această oportunitate pentru a se putea dezvolta.

ADVERTISEMENT

Scrisoarea emoționantă transmisă de Timea Lőrincz

“Aș dori să mă mențin și în următorii ani la nivel internațional, iar pentru acest lucru doresc să particip la un congres organizat în Singapore, CWMUN2023. (…)

Doresc să particip, deoarece vreau, și pot, să reprezint România la un nivel înalt, și, de ce nu, pentru a fi catalogată ca unul dintre cei mai buni delegați la congres. Pe lângă aceasta, este o oportunitate majoră pentru mine să mă dezvolt”, a scris aceasta.

Mai departe, Timea adaugă că Asociația Brașovul Altfel gestionează partea financiară, adică donațiile care merg către participarea sa la congres și totodată, a ținut să mai facă un apel către cei care sunt deschiși să îi ofere o mână de ajutor.

”Alături de mine este Asociația Brașovul Altfel, care gestionează partea financiară, respectiv încasează donația dumneavoastră și face cheltuielile pentru participarea mea la congres.

Vă rog să mă ajutați!“, se arată în scrisoarea Timeei, publicată de ziarulpozitiv.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: