News

O tânără din SUA a fost condamnată la închisoare pe viață, după ce a comis un accident sub influența drogurilor. Două persoane au murit

O tânără din Ohio, în vârstă de 19 ani, ar putea petrece restul vieții după gratii, după ce a provocat un accident rutier.
24.08.2023 | 00:26
O tanara din SUA a fost condamnata la inchisoare pe viata dupa ce a comis un accident sub influenta drogurilor Doua persoane au murit
Tânăra condamnată pentru accident mortal provocat intenționat. Foto: Captura Video.
ADVERTISEMENT

O tânără din Statele Unite ale Americii, Mackenzie Shirilla, și-a aflat recent sentința în urma unui tragic accident rutier ce a curmat viețile a două persoane. Anul trecut, ea a provocat un incident similar cu cel petrecut în România, la 2 Mai.

O tânără din SUA, condamnată la închisoare pe viață

Tânăra a fost supranumită “Iadul pe roți” după ce a condus cu o viteză de 160 de km/h și a lovit un perete cu putere, în mașina sa se aflau iubitul ei, Dominic Russo, în vârstă de 20 de ani, și un prieten, Davion Flanagan, în vârstă de 19 ani. Ambii pasageri au decedat pe loc.

ADVERTISEMENT

Investigațiile ulterioare ale autorităților au relevat faptul că cei trei consumaseră marijuana, iar polițiștii au descoperit și alte substanțe interzise.

În sala de judecată, mama lui Dominic Russo a venit cu un mesaj sfâșietor, exprimând că ar trebui să fie recunoscătoare pentru șansa de a trăi și de a avea un viitor, indiferent de circumstanțe. “Fii recunoscătoare că încă ești în viață și că ai un viitor, oricare ar fi acesta”, a rostit femeia îndurerată.

ADVERTISEMENT

Deși Mackenzie Shirilla a susținut că nu a dorit să ajungă la o astfel de tragedie, judecătoarea a constatat că ea a condus într-o zonă pe care nu o frecventa în mod obișnuit, dar pe care o analizase cu câteva zile înainte de accident. Procurorii au susținut în proces că tânăra devenise ostilă în privința iubitului ei, acesta dorind să pună capăt relației lor.

Davyne Flanagan, sora lui Davion, a solicitat judecătorului să impună “cea mai mare sentință posibilă”. La vârsta de 19 ani, tânăra a fost condamnată săptămâna trecută pentru 12 capete de acuzare, inclusiv crimă, fiind condamnată la închisoare pe viață.

ADVERTISEMENT

Reacția șoferiței

Cu toate acestea, Mackenzie Shirilla va avea posibilitatea de a depune o cerere pentru eliberare condiționată după executarea a 15 ani de detenție, conform informațiilor furnizate de Sky News.

“Către familiile lui Dom și Davion, îmi pare atât de rău”, a spus Shirilla în timpul audierilor, purtând cătușe și plângând, conform WKYC. “Sper că într-o zi veți putea vedea că nu aș fi permis niciodată ca asta să se întâmple sau să o fac intenționat. Mi-aș dori să îmi amintesc ce s-a întâmplat. Îmi pare atât de rău. Sufletul meu e sfâșiat”.

ADVERTISEMENT

O tânără de 19 ani din Ohio ar putea să-și petreacă restul vieții după gratii, după ce a fost declarată vinovată și condamnată pentru că s-a izbit intenționat cu mașina într-un zid de cărămidă cu 160 km/h, omorându-și prietenul și o prietenă.

Mackenzie Shirilla avea doar 17 ani în noaptea în care s-a izbit cu Camry-ul său în partea laterală a unei clădiri comerciale din afara orașului Cleveland. Procurorii au susținut că adolescenta avea o relație toxică cu prietenul ei, Dominic Russo, în vârstă de 20 de ani, și că a intrat în mod deliberat în zidul de cărămidă pentru a pune capăt relației lor.

ADVERTISEMENT