Life

O vedetă Chefi la Cuțite s-a reorientat! Ce afaceri face în Bali: ”Prețul e absolut uimitor”! Exclusiv

Una dintre vedetele Chefi la Cuțite de la Antena 1 a decis să se reorienteze și să se relocheze în Bali.
26.03.2024 | 12:31
O vedeta Chefi la Cutite sa reorientat Ce afaceri face in Bali Pretul e absolut uimitor Exclusiv
O vedetă Chefi la Cuțite a pus la punct o afacere inedită, în Bali / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Celebru pentru aparițiile sale excentrice în mai toate show-urile Antenei 1, Chefi la Cuțite, Splash sau Poftiți pe la noi, Babană a decis să se reorienteze. Și, din acest an propune un concept inedit de organizare a nunților.

O vedetă Chefi la Cuțite, Babană, nou concept pentru nunți

Răzvan Babană, fostă vedetă de la Chefi la Cuțite din perioada celor 3 chefi care se judecă cu Antena 1, s-a apucat să reinventeze conceptul de nuntă. În sensul, evident, de organizare al unei nunți de lux, care să impresioneze cu adevărat invitații.

ADVERTISEMENT

“Din decembrie 2024 este oficial, Babană este primul român care va organiza nunți în Bali! Alături de colega mea, Diana, cu care formez o echipă de peste 16 ani, ne-am hotărât să trecem granițele și să facem ceea ce ne place chiar și în sezonul de iarnă. Așa că, începând de anul acesta din decembrie ne mutăm cu evenimentele la căldură, mai exact în Bali”, spune, în exclusivitate pentru FANATIK, Babană, fosta vedetă de la Chefi la Cuțite.

Desigur, o nuntă organizată în Bali, insulă exotică situată la o distanță considerabilă de România, presupune și complicații. Dar, susține Babană, a găsit rezolvarea destul de ușor. Ba chiar propune și câteva ”opționale” de-a dreptul atractive.

ADVERTISEMENT

”Este un proiect nou, inovativ. Ne dorim foarte tare ca românii care își doresc o nuntă extravagantă să aleagă una dintre cele mai exotice insule. Le-am pregătit pachete inedite cu tot ce înseamnă organizare evenimentului de la A la Z. Inclusiv transfer și transportul cu avionul. Cazare, rochii de mirese, fotografi, chiar și preot balinez care să oficieze slujba.

Babana
Babană, vedetă de la Chefi al Cuțite, propune un nou concept de nuntă / Fotomontaj: Fanatik

Bonus la toată această experiență este că fiecare invitat va sta cazat în propria vilă, o vilă cu piscină. Și ce este inedit este că după ce trecem de cele 2 zile, ziua dinainte nunții și ziua nunții exclusive, noi ne ocupăm efectiv și de a-i duce pe invitați și pe miri în vacanță următoarele zile, stabilindu-le un itinerariu cu cele mai spectaculoase locuri din Bali. Nuntă și concediu în același timp!”, ne-a mai spus fosta vedetă Chefi la Cuțite.

ADVERTISEMENT

Babană susține că nunta în Bali e mai ieftină decât un concediu

Babană susține că o nuntă în Bali, în conceptul pe care l-a propus, este mai ieftină decât un concediu în exotica insulă asiatică. În plus, nuntașii pot beneficia și de tururi ghidate în zonă, alături de români stabiliți în insula indoneziană.

”Avem ajutor de bază în Bali, doi români, Cristina și Dragoș, care sunt stabiliți acolo. Așa este mai simplu să ne ajuta local să rezolvăm toate problemele care pot interveni. Ei se vor ocupa și de partea de ghizi pentru traseele pe care le alegem pentru zilele de după nuntă.

ADVERTISEMENT

Legat de costuri, tot ce pot să zic este că prețul este absolut uimitor, în sensul că e mult mai ieftin să-ți faci nunta cu mine în Bali decât să te duci tu singur cu agenție. Adică e mai ieftin să faci o nuntă decât să faci un simplu concediu”, spune vedeta Chefi la Cuțite pentru FANATIK.

Babană este, pe lângă organizator de nunți, un împătimit al călătoriilor. De fiecare dată alege locuri care mai de care mai exotice. Așa cum ne-a mărturisit el, de cele mai mult eori călătorește singur și o face timp de câteva luni. Ca să se regăsească, susține fosta vedetă de la Chefi la Cuțite.

ADVERTISEMENT