Life

Sorin Bontea, mutare surprinzătoare în războiul cu Antena 1! Ce face Cătălin Scărlătescu de la Chefi la Cuțite

Sorin Bontea, unul dintre cei trei jurați de la Chefi la Cuțite târâți prin tribunale de Antena 1, a făcut o mișcare îndrăzneață în războiul cu televiziunea.
21.03.2024 | 15:30
Sorin Bontea mutare surprinzatoare in razboiul cu Antena 1 Ce face Catalin Scarlatescu de la Chefi la Cutite
Sorin Bontea d ela Chefi la Cuțite, mișcare surpriză în războiul cu Antena 1 / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Sorin Bontea a fost cel mai discret dintre cei trei jurați Chefi la Cuțite în războiul cu Antena 1. Dacă Florin Dumitrescu i-a făcut praf pe foștii săi angajatori, iar Cătălin Scărlătescu nu a avut milă, la rândul lui, cu Antena 1, Bontea a preferat să se pună, oarecum, la adăpost.

Ce a făcut Sorin Bontea de la Chefi la Cuțite în războiul cu Antena 1

Sorin Bontea, unul dintre cei trei jurați de la Chefi la Cuțite, este, și el, într-un război crunt cu Antena 1. Cu nenumărate procese pe cap, la fel ca și colegii săi, Sorin Bontea a preferat însă să fie mai discret. Iar până acum, public cel puțin, nu a atacat Antena 1.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, de ceva timp încoace, Sorin Bontea a avut grijă să pună ordine în afacerile pe care le avea. Și, conform datelor obținute de FANATIK, fostul jurat de la Chefi la Cuțite a făcut un gest surprinzător în privința companiilor la care era implicat.

Mai exact, Sorin Bontea a cedat părțile sociale pe care le deținea. Iar ”câștigătorul” a fost chiar fiul său, Iulian. Mai exact, el a renunțat la Taste Delivery, firma care îi aducea, anula, o cifră de afaceri de peste 250.000 de euro. Iar profitul era pe măsură: aproape 800.000 de lei, adică în jur de 160.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Spre deosebire de Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu continuă să se ocupe personal de firma pe care o deținea și înainte de războiul cu Antena 1. Mai exact, el continuă să fie, oficial, implicat în compania Cătălin Punct Ro. E adevărat, firma, deși are o cifră de afaceri impresionantă, are și pierderi pe măsură.

Mai exact, vorbim de aproape 800.000 de lei raportați ca pierderi. Totuși, trebuie precizat, el a investit sume serioase în restaurantul pe care îl deține, acolo unde, de fapt, Antena 1 făcea petreceri de pomină în urmă cu ceva vreme.

ADVERTISEMENT

Antena 1 și cei trei Chefi se luptă-n avocați

Anul trecut, în toamnă, Antena 1 anunța, intempestiv, ruperea contractelor celor trei vedete jurați de la Chefi la Cuțite. Explicația oficială era, la acea vreme, că Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au invocat o stare de oboseală și nu s-au prezentat la filmări.

Lucrurile însă au degenerat de atunci. Antena 1 a pornit o serie de procese împotriva fostelor sale vedete, cerând despăgubiri serioase. Mai mult, au ieșit public și le-au adus diverse acuzații celor trei chefi. Iar Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu nu au rămas fără replică.

ADVERTISEMENT

Florin Dumitrescu, într-o postare de-ale sale, a acuzat faptul că nu i se dă dreptul să mai vorbească. Iar declarațiile pe care le-a făcut, acum câteva săptămâni, i-au adus un nou proces, desigur. Iar în respectivul proces, la ”pârâți” apare acum și soția vedetei.

Cătălin Scărlătescu, pentru FANATIK, a vorbit la rândul său, în termeni duri, despre Antena 1 și Chefi la Cuțite. El a explicat că foștii săi angajatori nu au știut să managerizeze situația lor. Mai mult, ne-a explicat el, încearcă acum să le anuleze toată munca.

Desigur, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au regrupat. Și, la rândul lor, au dat în judecată Antena 1, în civil. Chemarea în judecată, petrecută la începutul acestei luni, pe 6 martie, vizează o acțiune în răspundere contractuală.

Noii Chefi, departe de succes

În altă ordine de idei, cei patru care i-au înlocuit pe Bontea, Duitrescu și Scărlătescu, sunt departe, momentan, de succesul lor. În datele de audiență, până acum, Chefi la Cuțite și-a pierdut postura de lider, fiind întrecut de Clanul și de un film vechi difuzate de Pro Tv.

De asemenea, show-ul Survivor de la Pro TV a reușit să se impună ca lider absolut de audiență în fața rivalilor de la Chefi la Cuțite. Succesul celor de la Pro Tv a fost categoric pe toate target-urile, național, urban și comercial.

ADVERTISEMENT