Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Oamenii drepți se revoltă când văd nedreptatea” Reacția lui Gigi Becali după atacul nuclear lui Grădinescu

FCSB a scos doar o remiză în derby-ul cu CFR. La scorul de 1-1, Coman a marcat un gol fantastic, însă arbitrul l-a anulat. Decizia centralului a fost aspru criticată de Grădinescu
12.12.2023 | 23:35
Oamenii drepti se revolta cand vad nedreptatea Reactia lui Gigi Becali dupa atacul nuclear lui Gradinescu
Becali si Gradinescu au facut front comun impotriva lui Coltescu. foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Emil Grădinescu a avut un discurs dur la adresa lui Sebastian Colțescu după CFR – FCSB 1-1. Centralul a anulat un gol fantastic înscris de Florinel Coman din cauza unui fault făcut de Vali Crețu. Decizia lui Colțescu a împărțit lumea fotbalului în două, iar Becali este convins că reușita a fost anulată eronat.

Colțescu, pus la zid de Becali și de Grădinescu

“Intrați pe Fanatik să vedeți ce a făcut Grădinescu cu Colțescu. L-a desființat, e puțin spus, nici nu am cuvinte. Grădinescu a făcut aceste declarații incediare, deși e clar că nu vă place, nu vă simpatizează”, a spus Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

“Păi e un om drept. Oamenii drepți se revoltă când văd nedreptatea. Nu ai ce să faci. O să citesc și eu, o să văd. Nu știam cine e, auzisem de Grădinescu dar nu îi știam fața. Știu că există un Grădinescu, dar dacă nu l-am mai văzut de mulți ani, uit de el.

Nu mă simpatizează, dar omul a zis că deși nu mă simpatizează, dar când dreptatea când o ai, eu sunt de partea da. Acesta e Emil Grădinescu, un om drept. Colțescu era singurul arbitru valoros care ne-a arbitrat corect. Dacă și ăsta face așa, înseamnă că e ceva”, a declarat Gigi Becali în exclusivitate pentru FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

CFR – FCSB s-a terminat 1-1

Emil Grădinescu este recunoscut pentru lipsa de simpatie pe care i-o poartă lui Gigi Becali. Reputatul jurnalist l-a criticat în mai multe rânduri pe patronul celor de la FCSB pentru implicarea pe care o are în alcătuirea echipei. În ciuda contrelor, Grădinescu a rămas ferm în cazul arbitrajului din CFR – FCSB.

În urma arbitrajului lui Colțescu, FCSB a terminat la egalitate contra CFR-ului, scor 1-1. Formația pregătită de Charalambous a ajuns, astfel, la 38 de puncte în campionat după 19 etape disputate. FCSB are 11 victorii, 5 egaluri și 3 înfrângeri în actualul sezon de Superliga.

ADVERTISEMENT

CFR se menține pe locul secund după cele 19 etape din Superliga. Clujenii au ajuns la 33 de puncte în campionat, la o lungime în fața urmăritoarei Universitatea Craiova. Echipa condusă de Mandorlini nu a reușit să câștige în ultimele 5 etape. Are 3 remize și 2 înfrângeri.

Patronul celor de la CFR a anunțat o infuzie de jucători în pauza competițională. Lipsa de rezultate și poziția din clasament îl obligă pe Neluțu Varga să bage adânc mâna în buzunar pentru a putea concura cu FCSB la titlu în acest sezon.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este LIVE și EXCLUSIV pe FANATIK.RO. Show-ul se poate vedea în fiecare luni, marți și vineri de la 10:30, iar în premieră, în aceeași zi de la 17:30. Emisiunea este pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Becali si Gradinescu au pus tunurile pe Coltescu

ADVERTISEMENT