Life

Oana Lis a ajuns de nerecunoscut. Ce schimbare a făcut soția lui Viorel Lis

06.04.2021 | 07:49
Oana Lis a ajuns de nerecunoscut Ce schimbare a facut sotia lui Viorel Lis
Oana Lis a ajuns de nerecunoscut. Ce schimbare a făcut soția lui Viorel Lis. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Oana Lis a ajuns de nerecunoscut, după ce a recurs la o schimbare radicală de look. Soția fostului edil Viorel Lis și-a luat prin surprindere fanii de pe rețelele de socializare, care i-au lăsat foarte multe comentarii.

Vedeta și-a dorit să facă ceva diferit la nivelul podoabei capilare și chiar i-a reușit. Are părul și este brunetă, schimbare care o face să pară complet diferită la cei 42 de ani pe care-i are în buletin. Unii spun chiar că brunetul o face mai tânără.

ADVERTISEMENT

Soția lui Viorel Lis a optat și pentru un breton la noua înfățișare, lăsând de înțeles că ar putea face o asemenea schimbare în viitorul apropiat. Până atunci look-ul încercat de Oana Lis a fost realizat cu ajutorul unei peruci, lucru deloc nou pentru vedetă.

Oana Lis, schimbată la 180 de grade. Ce look a încercat vedeta

„Cum îmi stă brunetă?”, a fost întrebarea pe care Oana Lis a adresat-o fanilor ei de pe pagina de Instagram, răspunsurile urmăritorilor venind imediat, aceștia fiind de părere că noua schimbare de look o face să pară mult mai tânără.

ADVERTISEMENT

„Bellissima”, „Superb”, „Ce mișto îți stă”, „Foarte tânără”, „Tânără și frumoasă”, „Woww super 👍❤️”, „Foarte bine”, „Parcă nu mai semeni cu Oana”, sunt câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

Oana Lis, imagini cu perucă brunetă
Așa arată Oana Lis în varianta cu părul brunet. Sursa foto: Instagram / libertatea. Colaj: Fanatik

Oana Lis nu recurge pentru prima oară la un astfel de experiment, în urmă cu aproximativ doi ani postând în mediul online o fotografie în care este brunetă și photoshopată. Imaginea a stârnit tot felul de reacții, majoritatea fiind de bun augur.

ADVERTISEMENT

Se pare că oamenii care urmăresc activitatea online a Oanei Lis sunt de părere că varianta brunetă este mult în avantajul ei. Fanii sunt de părere că i-ar sta foarte bine cu o nuanță mai închisă la păr, însă rămâne de văzut dacă blondina ia în calcul această variantă.

„Eu nu sunt Oana Lis! Sunt sora ei! Este ceva extraordinar să ai curajul să porți o perucă, pentru că îți trebuie curaj să apari așa pe stradă. Sunt oameni care mă plac așa, sunt oameni care nu. Important este să mă simt eu bine, uite, astăzi mă simt mai inteligentă că sunt brunetă!

ADVERTISEMENT

Să treci de la blond la brunet îți strică părul și nici nu am timp și nu îmi place să stau în saloane. Nu o să îmi schimb culoarea, dar o să îmi cumpăr cât mai multe peruci. Câți bani am, atâtea peruci o să-mi cumpăr”, spunea Oana Lis în urmă cu ceva vreme pentru perfecte.ro.

ADVERTISEMENT