Life

Oana Lis, pregătită să devină mamă. Cum și-a dat seama că vrea să aibă un copil

07.05.2021 | 23:09
Oana Lis pregatita sa devina mama Cum sia dat seama ca vrea sa aiba un copil
Oana Lis, pregătită să devină mamă. Cum și-a dat seama că vrea să aibă un copil. Sursa foto: wowbiz.ro
ADVERTISEMENT

Oana Lis (42 de ani) a mărturisit că este mai pregătită ca niciodată să devină mamă. Soția lui Viorel Lis și-a dat seama că vrea un copil, precizând că deja a început pregătirile pentru marele eveniment din viața ei. 

Vedeta a precizat că este gata să adopte un copil, fiind la începutul unui proces de adopție. Blondina a povestit că a luat această decizie surprinzătoare după o scurtă discuție cu o prietenă, fostul edil al Capitalei neavând nimic împotriva adopției.

ADVERTISEMENT

Soția lui Viorel Lis a fost influențată pozitiv de amica sa, dovadă că a început să facă modificări prin casă. Camera fostului primar va fi transformată pentru un copil, care nu va fi bebeluș. Oana Lis vrea să adopte pe cineva care are peste 2 ani.

Oana Lis, gata să fie mamă. Soția lui Viorel Lis urmează să adopte

Oana Lis a ținut să mai adauge că în momentul de față nu știe care este sexul copilului care va intra în familia sa. Vedeta a subliniat și faptul că adopțiile sunt mult mai permisive acum pentru că pot fi adoptați mai repede copiii mai mici de 7 ani.

ADVERTISEMENT

„Și părinții care adoptă la fel se pregătesc, ca părinții care așteaptă să nască și au 9 luni să se pregătească. Și aici durează o perioadă, să ai timp să te pregătești mental. Totul pornește de la o idee.

Ideea de a adopta mi-a venit la o cafea cu cineva, după un sfert de oră după ce am vorbit cu persoana respectivă. M-a influențat pozitiv. Mă gândesc că o să fie niște schimbări în programul meu de zi cu zi, în viața mea și a lui Viorel.

ADVERTISEMENT

Să fim amândoi pregătiți. Și fizic, trebuie să mă gândesc care va fi camera copilului, să fac niște schimbări, să schimb prin casă. Poate pare ciudat atât timp cât nu există copilul, dar mie mi se pare că trebuie să le faci dinainte, ca să nu te găsească nepregătit.

Pentru că nu știu exact ce vârstă are copilul, am făcut doar anumite modificări, lucruri care nu sunt în mod obișnuit în camera unui copil le-am evacuat de acolo. Știu că va avea peste 2 ani, nu va fi un bebeluș, dar nu știu exact, poate să fie de 7-8 ani. 

ADVERTISEMENT

Din fericire legea s-a schimbat din 2020 și sunt legi mai favorabile acum. Unii copii ajungeau abia la 7 ani să fie înfiați, pentru că trebuia să caute până la ruda a patra când începea procesul și înainte. Acum s-a schimbat puțin”, a declarat Oana Lis într-o emisiune de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT
Tags: