Life

Oana Lis, dezvăluiri despre starea de sănătate a lui Viorel: ”E o situație mai grea”

24.08.2020 | 10:05
Oana Lis dezvaluiri despre starea de sanatate a lui Viorel E o situatie mai grea
Oana Lis, dezvăluiri despre starea de sănătate a lui Viorel: ”E o situație mai grea”. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Viorel Lis (76 de ani) se confruntă cu probleme serioase de sănătate, după ce în urmă cu câțiva ani a primit un diagnostic nemilos din partea medicilor. Soția fostului primar, Oana Lis, a vorbit recent despre starea de sănătate a acestuia în contextul pandemiei de coronavirus.

Vedeta a mărturisit că fostul edil al Capitalei se teme de COVID-19 pentru că nu poate respira cum trebuie. În plus, Oana Lis a declarat la un post de televiziune că Viorel Lis se ferește de orice fel de virus care i-ar putea putea sănătatea în pericol și mai mult.

ADVERTISEMENT

Deși sunt vremuri grele pentru toată omenirea, vedeta a povestit că soțul ei trebuie să se adapteze la condițiile actuale. Mai mult decât atât, Oana a declarat că Viorel Lis are o sănătate precară, respirația fiind principala problemă cu care se confruntă.

Oana Lis, declarații despre problemele medicale ale soțului ei, Viorel

„Sunt vremuri mai grele, trebuie să ne adaptăm și asta facem și noi. Viorel se teme de coronavirus. El, în momentul de față nu are o situație extraordinară, adică respirația nu e la 100%, un virus sau orice virus sau orice răceală ar fi o problemă pentru el”, a spus Oana Lis la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Blondina a mărturisit că Viorel Lis are zile bune și mai puțin bune, dar face tot ce îi stă în puteri pentru a-i fi alături în aceste momente delicate prin care trece. Oana a mai spus că starea de sănătate a fostului primar diferă de la o zi la alta fiind vorba de o situație grea.

„Fiecare zi la noi e alta, e altfel, adică într-o zi te poți simți mai bine, se poate simți mai bine, în alta nu, dar eu sunt alături de el cu tot ce pot.E o situație mai grea pentru cei care au probleme de sănătate”, a completat soția lui Viorel Lis.

ADVERTISEMENT

Fostul primar a început să aibă pierderi serioase de memorie în urmă cu câțiva ani, perioadă în care Oana Lis a trecut prin momente cumplite. Viorel Lis are leziuni pe creier, iar cadrele medicale spun că acest lucru ar putea duce la demență.

Viorel Lis, fostul edil al Capitalei, suferă de depresie

În plus, Oana Lis a mărturisit recent că Viorel suferă de depresie și nu se poate bucura ca orice pensionar de o viață liniștită. De profesie psiholog, blondina a declarat că face tot posibilul ca soțul ei să aibă moralul ridicat, după ce vara trecută nu mai voia să meargă.

ADVERTISEMENT

„Din păcate, Viorel este diagnosticat cu depresie. Pe de o parte este normal având în vedere toate problemele medicale din ultimii ani. E normal să-ţi afecteze şi psihicul, ia şi pastile din acest punct de vedere ca să poată să doarmă, să stea liniştit şi eu îl ajut cu ce pot ca soţie psiholog. 

De exemplu, am fost plecaţi la mare vreo 10 zile şi la început nici nu voia să meargă, nu voia să iasă din casă, a trebuit să mă rog de el, a trebuit să insist şi apoi când s-a întors de la mare, Doamne, deci era alt om”, a spus la un moment dat Oana Lis, relatează cancan.ro.

ADVERTISEMENT