Life

Oana Lis, în doliu. Pe cine a pierdut soția fostului edil al Capitalei, Viorel Lis

Oana Lis nu traveresează o perioadă tocmai bună. Soția fostului primar al Capitalei și-a luat rămas bun de la o persoană de care era foarte apropiată.
13.06.2022 | 14:54
Oana Lis in doliu Pe cine a pierdut sotia fostului edil al Capitalei Viorel Lis
Oana Lis, în lacrimi în online. Soția lui Viorel Lis a condus pe ultimul drum o persoană dragă. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Blondina a apărut cu ochii în lacrimi pe una dintre paginile sale, unde a vorbit despre moartea prematură a unui om care a lăsat un gol imens în sufletul ei. Din păcate, blondina a pierdut multe persoane în ultimii ani.

Oana Lis, în lacrimi în online. Soția lui Viorel Lis a condus pe ultimul drum o persoană dragă

Oana Lis nu o va uita niciodată pe Steliana Rizeanu Pintilie, care i-a fost profesoară la Facultatea de Psihologie pe care a încheiat-o în anul 2019. Psihoterapeutul a încetat din viață în urmă cu trei zile și urmează să fie înmormântat. 

ADVERTISEMENT

„Am fost să-mi iau rămas bun… ce gol imens ați lăsat. Dumnezeu să vă binecuvânteze, doamna profesoară! Nu vă voi uita niciodată”, a scris vedeta pe pagina de Facebook.

Fosta profesoară a blondinei va fi condusă pe ultimul drum în cursul zilei de marți, 14 iunie 2022. Ceremonia de înmormântare este programată pentru ora 13:00 și va avea loc la Cimitirul Belu Catolic din Șos. Olteniței nr. 3-5 din București.

ADVERTISEMENT

Cei care au cunoscut-o, printre care se numără și Oana Lis, i-au adus un omagiu și i-au aprins o lumânare la Capela Cimitirului Belu Catolic, unde a fost depus sicriul cu trupul neînsuflețit.

Cine a fost Steliana Rizeanu Pintilie

Steliana Rizeanu Pintilie a fost dublu decan al Facultății de Psihologie și Științele Educației din cadrul Universității Hyperion. A fost o profesoară minunată și un geniu al psihologiei româneşti în ultimii 25 de ani.

ADVERTISEMENT

Regretata profesoară, care i-a predat inclusiv soției lui Viorel Lis, Oana, a format generații întregi de psihologi clinicieni și psihoterapeuți de succes. La rândul său a studiat enorm și a devenit un eminent psiholog.

De asemenea, mentorul care a murit fulgerător pe 10 iunie 2022, a scris nenumărate cărți, lăsând în urma sa o moștenire inegalabilă de cunoaștere în domeniul psihologiei din România. De acum înainte oamenii o vor păstra în inima lor.

ADVERTISEMENT
Tags: