Life

Oana Moșneagu, anunț pentru fani. De ce este este tristă actrița: „Povestea noastră ajunge la sfârșit”

Ce a anunțat Oana Moșneagu pe rețelele de socializare. Actrița din serialul Adela a mărturisit că este cam tristă și le-a explicat fanilor care este motivul.
27.05.2022 | 11:12
Oana Mosneagu anunt pentru fani De ce este este trista actrita Povestea noastra ajunge la sfarsit
De ce este tristă Oana Moșneagu. Foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Oana Moșneagu a povestit pe rețelele de socializare motivul său de tristețe. Actrița le-a mărturisit fanilor prin ce trece în aceste momente.

Oana Moșneagu, anunț pe rețelele de socializare. Care este motivul tristeții sale

Oana Moșneagu a transmis fanilor de pe Instagram că este tristă. Mai mult, actrița a dezvăluit și care este motivul pentru care nu poate zâmbi.

ADVERTISEMENT

Serialul Adela în care joacă actrița este la finalul celui de-al treilea sezon, motiv de tristețe pentru aceasta. Mai sunt doar trei săptămâni din sezonul actual, iar povestea va ajunge la un final.

Totuși, iubita lui Vlad Gherman le-a dat și o veste bună fanilor, aceea că urmează și sezonul patru, astfel că fanii se mai pot bucura de persoanejele lor preferate.

ADVERTISEMENT

„Hai, bună dimineața târzie. După cum se vede pe fața mea, nu, nu m-am trezit acum, m-am trezit mult mai devreme. Nici măcar nu are importanță.

Am vrut să vă reamintesc că este joi, că mai sunt doar trei săptămâni din acest sezon. Partea bună e că vine și sezonul patru, partea proastă e că o parte din povestea noastră ajunge la sfârșit.

ADVERTISEMENT

Am emoții și aștept cu sufletul la gură. Sper că sunteți alături de noi”, a spus Oana Moșneagu pe rețelele de socializare.

Oana Moșneagu are o relație cu Vlad Gherman

Oana Moșneagu se iubește cu colegul său de platou, Vlad Gherman. Actorul a avut o relație de aproape zece ani cu Cristina Ciobănașu, dar cei doi și-au spus adio.

ADVERTISEMENT

Acum, Vlad Ghermen și-a găsit fericirea în brațele Oanei Moșneagu, cu care are o relație de câteva luni. Mai mult, la un moment dat cuplul format din Oana Moșneagu și Vlad Gherman le-a dat palpitații fanilor după ce au postat un clip video cu o cerere în căsătorie.

Cel mai probabil, videoclipul a fost doar o scenetă pusă la cale de cei doi actori, mai ales pentru că actriței nu îi venea bine inelul, dar cei doi nu au comentat pe baza acestui subiect.

ADVERTISEMENT