Life

Vlad Gherman și Oana Moșneagu se căsătoresc? Anunțul făcut de actorul din Adela

Vlad Gherman și Oana Moșneagu nu ratează nicio ocazie pentru a-și afișa dragostea. Actorul din Adela a dezvăluit că are în plan să o ceară în căsătorie pe iubita lui.
05.06.2022 | 11:22
Vlad Gherman si Oana Mosneagu se casatoresc Anuntul facut de actorul din Adela
Vlad Gherman vrea să se căsătorească cu Oana Moșneagu. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Vlad Gherman și Oana Moșneagu și-au asumat relația la începutul anului și, de atunci, nu ratează nicio ocazie pentru a-și arăta public dragostea. Recent, actorul din Adela a mărturisit că se gândește să o ceară în căsătorie pe iubita lui.

Vlad Gherman vrea să o ceară de soție pe Oana Moșneagu. Dezvăluirile făcute de actor

Încă de la începutul anului, de când Vlad Gherman și Oana Moșneagu au confirmat faptul că au relație, aceștia sunt mai mereu în împreună și nu se tem să afișeze public cât de mult se iubesc.

ADVERTISEMENT

Recent, actorul din Adela a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe contul său de Instagram și le-a dat urmăritorilor săi șansa să-și satisfacă anumite curiozități. Multe dintre acestea au avut legătură chiar cu iubita lui.

Fanii și-au dorit să știe dacă Vlad Gherman și Oana Moșneagu au planuri serioase de viitor și l-au întrebat direct dacă vrea să o ceară în căsătorie pe frumoasa șatenă.

ADVERTISEMENT

„Te-ai gândit să o ceri pe Oana de soție?”, a fost întrebarea primită de fostul iubit al Cristinei Ciobănașu. 

„Cum aș putea să nu?”

Reacția lui Vlad Gherman nu a întârziat să apară. El a răspuns printr-un videoclip în care el și Oana Moșneagu apar în ipostaze tandre. Dragostea celor doi li se citește în privire, în timp ce se îmbrățișează și se sărută.

ADVERTISEMENT
vlad gherman oana moșneagu cerere căsătorie
Vlad Gherman, îndrăgostit nebunește de Oana Moșneagu.
Foto: colaj Fanatik/ Instagram

,,Cum aș putea să nu mă gândesc când face asta?”, a scris actorul pe Instagram.

Vlad Gherman i-a oferit iubitei lui un inel

Recent, Vlad Gherman și Oana Moșneagu au participat la un eveniment organizat de un cunoscut brand de bijuterii, iar actorul i-a pus pe deget iubitei sale un inel cu safir. 

Totodată, pentru ca momentul să fie și mai încărcat de romantism, pe fundal se auzea piesa cântărețului Bruno Mars, Marry Me ( Căsătorește-te cu mine).

ADVERTISEMENT