Life

Oana Radu, dezvăluiri cutremurătoare despre fostul iubit: ”N-am să uit niciodată ziua aia”

Oana Radu a vorbit deschis despre fostul partener de viață, Alin, și sentimentele pe care le-a avut după ce tânărul și-a pierdut viața. El a fost incendiat de un vecin.
18.01.2022 | 17:08
Oana Radu dezvaluiri cutremuratoare despre fostul iubit Nam sa uit niciodata ziua aia
ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre fostul iubit. Alin a trecut prin chinuri groaznice după ce a fost ars în scara blocului din Craiova unde locuia.

Vedeta s-a simțit vinovată pentru tragedia fostului partener și chiar și-a dorit să încheie socotelile cu viața. Artista a trecut cu greu peste suferință chiar dacă nu mai forma un cuplu cu Alin.

ADVERTISEMENT

Oana Radu nu a dorit să ofere prea multe detalii despre relația sentimentală dintre ea și fostul iubit, moartea acestuia marcând-o enorm. Și-a revenit foarte greu.

Oana Radu, detalii despre fostul iubit, Alin. Cântăreața și-a dorit să moară când a rămas singură

„N-am să uit niciodată ziua aia. Indiferent de cum au decurs lucrurile, nu merita nimeni așa ceva. Fără a da prea multe detalii intime, în anul ăla, relația noastră nu mai era o relație.

ADVERTISEMENT

Locuiam în aceeași casă. Ziua în care s-a întâmplat a fost tragică. M-a sunat sora lui și mi-a spus că cineva l-a ars. Atât vreau să spun despre subiectul ăsta că nu vreau să fiu interpretată și înțeleasă greșit.

Dacă la momentul respectiv m-ar fi întrebat cineva, între mama mea și Alin pe cine aleg să trăiască, alegeam să trăiască el. În acel moment, simțeam că e nedrept ce i se întâmplă.

ADVERTISEMENT

Simțeam că e un om care are un sfârșit tragic și mă simțeam vinovată că trăiesc eu și că nu am murit eu. Cumva mă simțeam vinovată că eu sunt în viață. Era pur și simplu creierul meu traumatizat. Nu m-am dezlipit din fața spitalului și n-am dormit nicio noapte.

Oamenii care mi-au fost alături pot confirma că am crezut că o să mor. Din cauza atacurilor de panică, îmi doream să mor! Mă rugam la Dumnezeu să mi se facă rău și să mor. Pentru că nu mai putea”, a spus Oana Radu în emisiunea „În oglindă”.

ADVERTISEMENT

Oana Radu și-a dorit ajutor pentru fostul iubit, Alin

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” și-a dorit să ceară ajutor pentru fostul iubit, însă acest lucru nu i-a fost permis de familia acestuia. Artista crede că tânărul ar fi putut fi salvat.

„Oamenii m-au judecat că la câteva luni m-am afișat cu altcineva. Moartea lui Alin e un capitol din viața mea pe care nu-l voi uita niciodată. Oamenii nu știu de câte ori m-am dus la mormântul lui singură.

Nu sunt genul care să jelească în public. Sunt sigură că Alin e împăcat cu tot ceea ce fac pentru că el știe foarte bine ce a fost între noi. Lumea se aștepta de la mine să mă sinucid în groapă”, a mai spus solista, în aceeași emisiune.

ADVERTISEMENT