Life

Oana Radu, prima reacție după ce a fost acuzată că le-a dat țeapă unor nuntași: “O să depun plângere”. Reacția lui Puiu Bucătaru / Update

Oana Radu a avut prima reacție după ce a fost acuzată că le-a dat țeapă unor nuntași, refuzând să cânte la evenimentul acestora. Cântăreața va depune plângere.
10.05.2022 | 14:47
Oana Radu prima reactie dupa ce a fost acuzata ca lea dat teapa unor nuntasi O sa depun plangere Reactia lui Puiu Bucataru  Update
Oana Radu a reacționat după ce a fost acuzată că le-ar fi dat țeapă unor nuntași. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT
10-05-2022
11:44

Puiu Bucătaru, răspuns pentru Oana Radu

Lăutarul Puiu Bucătaru a reacționat, la Antena Stars, după declarațiile făcute de Oana Radu. Cântărețul susține că blondina nu a fost amenințată de nimeni. 

În plus, acesta a mai spus că Oana Radu și-a făcut un nou band și că acceptă să cânte la nuntă pentru suma de 4.000 de euro, nu 1.000, așa cum s-a stabilit inițial. 

“Puiu Bucătaru pt Oana Radu: Nu este nimic adevărat. (…) Nu a amenințat-o nimeni. A zis că vine la nuntă cu noua trupă și că vrea încă 3.000 de euro. (…) Omul a mai spus că îi mai dă bani, dar nu 4.000 de euro. (…) 

Mireasa este foarte supărată, au făcut invitații și au scris că vine Oana Radu, oamenii sunt revoltați că ea nu mai vine la nunta lor. Eu am terminat-o cu Oana Radu, nu mai vreau să aud de această doamnă.”, a declarat Puiu Bucătaru la Star Magazin. 

Oana Radu a mai spus că lăutarul a anulat cântarea lor la un eveniment pe ultima sută de metri, iar acesta din urmă a motivat prin faptul că se afla în carantină. Artistul susține că a făcut un test COVID în ultima zi de carantină, chiar înainte să aibă loc evenimentul respectiv, dar a ieșit pozitiv și nu a mai putu participa. 

“După ce am vorbit cu ea, ea m-a contactat pe 12 ianuarie să merg la un eveniment. Am fost 10 zile în carantină, în ultima zi, în care ar fi trebuit să fie evenimentul, am ieșit pozitiv.”, a adăugat el. 

Oana Radu a avut o reacție după ce a fost acuzată de lăutarul Puiu Bucătaru că le-ar fi dat țeapă unor nuntași. Artista are de gând să-și facă dreptate pe cale legală în acest scandal.

Oana Radu, prima reacție după ce a fost acuzată că le-a dat țeapă unor nuntaș

Artista a reacționat după ce a fost acuzată că le-ar fi luat avansul unor miri, refuzând apoi să se prezinte la nunta acestora, unde ar fi trebuit să cânte timp de 45 de minute.

ADVERTISEMENT

Oana Radu a fost contactată de miri pentru a cânta la nuntă alături de formația lui Puiu Bucătaru. Cei doi a fi luat legătură cu vedeta prin intermediul acestuia, însă blondina ar fi refuzat să se mai prezinte la eveniment.

Cântăreața a explicat care este, de fapt, motivul pentru care a decis să nu se mai prezinte la nuntă. Oana Radu susține că nu este vorba de bani și că nu a mărit tariful.

ADVERTISEMENT

Vedeta susține că Puiu Bucătaru este cel care ar fi renunțat să se prezinte în trecut la evenimentele la care urmau să cânte împreună. Aceasta refuză să mai urce pe scenă alături de el din cauza unor țepe pe care acesta i le-ar fi dat în trecut.

“Nu a fost vorba nicio secundă despre bani, deci nu despre bani n-a fost vorba. Nu mi-am mărit tariful.

ADVERTISEMENT

Puiu Bucătaru a fost colegul meu când și-a dorit dânsul, el mi-a dat țeapă cu două evenimente, a zis că vine și n-a mai venit.

Când Puiu m-a sunat să cânt la nunta fiicei lui, eu i-am explicat că nu mai vreau să cânt cu tine pentru că făcut față de mine niște lucruri care nu se făceau.”, a declarat Oana Radu la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Oana Radu va acționa în instanță

Artista i-a asigurat pe miri că le va da înapoi avansul, dar nu va lăsa lucrurile așa. Vedeta are de gând să acționeze n instanță pentru amenințare și defăimare. Puiu Bucătaru ar fi amenințat-o că o va denigra la evenimentele viitoare la care va participa.

“Îți dau avansul oamenilor înapoi, iar eu vin să cânt cu altcineva, dar nu cu tine. Oamenii m-au sunat și m-au luat tare direct, cu intimidare.

Mi-au zis că ‘pe banii mei vorbesc cum vreau cu tine, ești o frustrată și pe unde te prind la evenimente te fac de râs’.

Cumva am fost amenințată, dar o să depun plângere și pentru amenințări, și pentru defăimarea care are loc la televizor.”, a mai declarat Oana Radu.

Ce a spus Puiu Bucătaru despre Oana Radu

“I-am zis Oanei să îmi zică un preț frumos, ca să putem să mergem cu toții acolo să cântăm. A spus că ea ia 1200-1500, asta fiind în decembrie. Am luat legătura cu domnul George, a spus că este de acord.

Oana a spus să îi trimit niște bani arvună. I-am trimis. Acum câteva zile mi-a spus că nu mai poate. Mi-a spus că și-a făcut o trupă și manager-ul nu o mai lasă să cânte.”, a declarat lăutarul pentru Antena Stars.

George, mirele, ar fi luat legătura cu Oana Radu prin intermediul lui Puiu Bucătaru. Bărbatul a spus că i-a cerut vedetei banii înapoi, dar aceasta nu ar fi vrut să-i restituie.

“Am vorbit de comun acord să vină să cânte pe sume de 1000 de euro, am trimis arvuna dânsei, nu am făcut niciun contract, arvuna a fost de 500 de euro. Noi vorbisem să fie 1000 de euro pentru program, 45 de minute. (…)

Am și un mesaj, i-am spus Oanei să îmi dea banii înapoi dacă tot nu vine. Ea a zis că nu îmi dă banii mie că nu i-a luat de la mine.

Îi va da lui Bucătaru cei 500 de euro pe care i-a primit de la dânsul. I-am spus ok și că nu este frumos să se întâmple așa ceva”, a fost reacția mirelui.

ADVERTISEMENT
Tags: