Life

Oana Roman, adevărul despre relația cu Marius Elisei. Vedeta și fostul soț au fost surprinși împreună

21.04.2021 | 20:01
Oana Roman adevarul despre relatia cu Marius Elisei Vedeta si fostul sot au fost surprinsi impreuna
ADVERTISEMENT

Oana Roman a spus adevărul despre relația pe care o are cu fostul soț, după ce a fost surprinsă în compania lui Marius Elisei la scurt timp la venirea în țară, din vacanța din Egipt. Vedeta a dezvăluit cum se înțeleg acum. 

Șatena se bucură de tot sprijinul fostului partener de viață, care o ajută în continuare pentru că este la mijloc un copil. Fiica fostului premier al României Petre Roman a mărturisit că fostul soț a fost cel care a dus-o și a luat-o de la aeroport zilele acestea.

ADVERTISEMENT

Vedeta susține că nu este pentru prima oară când se întâmplă acest lucru, Marius Elisei fiind grijuliu și legat de vacanța din luna februarie, chiar dacă nu a putut fi alături de Oana Roman și fiica lor, Izabela. Cei doi foști soț se înțeleg mai bine decât în timpul mariajului.

Oana Roman, totul despre relația cu fostul soț. Cum se înțelege acum cu Marius Elisei

„Și data trecută când am fost tot el ne-a dus, în vacanța din februarie. Și când am plecat, tot el ne-a dus, dimineață. Săracul, nu a dormit toată noaptea. Apoi a venit și ne-a luat de la aeroport, m-a ajutat să duc bagajele în casă.

ADVERTISEMENT

Mi se pare că e o normalitate și sunt foarte fericită că putem să avem o relație super ok și că suntem prieteni. Ne-a dus acasă, a stat un pic cu noi.

A doua zi Iza s-a dus la el. Noi suntem o familie, chiar dacă nu mai suntem căsătoriți pentru că el este tatăl fiicei mele. 

ADVERTISEMENT

Eu sper să rămânem cât mai mult timp așa, să fim prieteni, să putem vorbi, să ne vedem, să colaborăm, să o creștem pe Izabela, mă rog, să facem lucruri împreună.

E foarte ok că este așa. Își îndeplinește îndatoririle de tată foarte bine, este acolo când este nevoie. În continuare el mă ajută cu casa, cu copilul, cu filmările, cu toate.

ADVERTISEMENT

Totuși el este bărbat și chiar mi-a dus mașina în service. A fost drăguț că s-a gândit la mine”, a mărturisit Oana Roman în emisiunea „Showbiz Report” de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT