Life

Oana Roman, anunț trist despre Mioara Roman: ”Din păcate, nu avem ce face”. Ce s-a întâmplat cu mama vedetei

Oana Roman a făcut un anunț trist despre Mioara Roman. Ce se întâmplă cu mama vedetei, care e internată într-un centru pentru vârstnici.
19.09.2023 | 18:57
Oana Roman anunt trist despre Mioara Roman Din pacate nu avem ce face Ce sa intamplat cu mama vedetei
Anunțul făcut de Oana Roman despre mama sa, Mioara Roman. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Oana Roman a făcut un anunț trist despre mama sa, Mioara Roman. Vedeta este îngrijorată de starea de sănătate a femeii, chiar dacă știe că este bine îngrijită la azilul unde este internată.

Oana Roman, anunț trist despre mama sa, Mioara Roman

De ceva timp, mama Oanei Roman se confruntă cu probleme serioase de sănătate. Mioara Roman este internată într-un centru special pentru vârstnici, acolo unde are parte de condiții bune și de tratamentele de care are nevoie.

ADVERTISEMENT

Fiica lui Petre Roman își vizitează mama destul de des la centru, însă vedeta recunoaște că îi este greu. Oana Roman se bucură atunci când o vede într-o stare mai bună pe cea care i-a dat viață. Chiar dacă are momente mai bune, este inevitabil să nu aibă temeri cu privire la starea mamei sale.

În fața mamei sale, Oana Roman încearcă să se mențină puternică. Pe rețelele sociale, vedeta a vorbit despre cum se simte cu adevărat și ce sentimente o încearcă într-o asemenea situație.

ADVERTISEMENT

De când mama ei are probleme de sănătate, fosta prezentatoare spune că simte mereu neputință. În plus, tratamentul pe care îl urmează femeia nu pare să o ajute foarte mult.

În acest moment, Mioara Roman este îngrijită de specialiștii de la centru, iar boala sa este ținută sub control. Doar atât se poate face însă, pentru că starea de sănătate nu poate fi îmbunătățită.

ADVERTISEMENT

“Am fost la mama, am stat cu ea pe terasă, am băut o cafea. Cel mai greu lucru pe care mi-a fost dat să-l trăiesc realmente emoțional și uman în viața asta până acum este această neputință pe care o simt în raport cu situația ei, care nu se poate îmbunătăți cu nimic, medical vorbind.

Asta e cel mai greu, dar asta e viața! Din păcate, nu avem ce face”, este mesajul transmis de Oana Roman pe pagina sa de Instagram, după vizita la mama ei.

ADVERTISEMENT
Oana Roman
Oana Roman, declarații despre Mioara Roman. Sursa foto: Instagram

Mioara Roman este îngrijită la un centru luxos de vârstnici, aflat în Snagov. Oana Roman achită o taxă lunară foarte mare, de peste 1.000 de euro, pentru că și-a dorit cele mai bune condiții pentru cea care i-a dat viață.

Aceasta beneficiază de ședințe de fizioterapie sau kinetoterapie, precum și de tratamente de înfrumusețare. Fosta soție a lui Petre Roman este vizitată regulat de fiica sa la azil.

ADVERTISEMENT