Life

Oana Roman, atacată dur de fani. Cum au ajuns să o critice chiar de Mărțișor

02.03.2021 | 17:41
Oana Roman atacata dur de fani Cum au ajuns sa o critice chiar de Martisor
ADVERTISEMENT

Oana Roman a fost atacată dur de fanii de pe rețelele de socializare după ce ar fi cerut un tort chiar în prima zi de primăvară, de la o cofetărie care scosese la ”licitație” o minunăție de desert pentru Mărțișor. 

Este vorba de o cofetărie care nu pune în produsele sale zahăr și care, pe 1 martie s-a gândit să ofere cadou un tort cu aromă de cafea și coniac primei persoane care trimite mesaj. Se pare că acesta a ajuns în posesia șatenei, fanii fiind nemulțumiți de această alegere.

ADVERTISEMENT

Un internaut a văzut anunțul legat de tortul disponibil și a scris cofetăriei, reprezentanții lămurind întreaga situație. Aceștia au precizat că Oana Roman a trimis mesaj să primească desertul gratis, fără să se mai țină cont de „primul venit, primul servit”, cum se stabilise inițial.

Oana Roman, luată la rost de internauți. Ce i-au reproșat fanii

„Da. L-a vrut și i l-am oferit cadou de 1 Martie”, a fost răspunsul oferit de reprezentanții cofetăriei din București, scrie cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Oana Roman a primit tortul delicios și a avut grijă să le ofere fanilor săi din mediul online toate detaliile despre conținutul acestuia, postând și câteva imagini cu desertul în sine.

„O minunăție de tort, fără zahăr și fără gluten. Cadoul meu de Mărțișor de la prietenii mei”, le-a spus Oana Roman celor care o urmăresc pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Internauții au reacționat imediat la postarea fiicei lui Petre Roman, mulți fiind de părere că tortul a fost primit de pomană, așa cum se întâmplă în ultima perioadă cu influencerii din showbiz-ul românesc, care primesc moca tot felul de produse.

Se pare că Oana Roman a ajuns și ea în această categorie, fiind ironizată de fani datorită acțiunii sale de a ”cerși” tortul care fusese pus la dispoziția celor care apreciată magazinul de dulciuri.

ADVERTISEMENT

„Onuca a dorit un tort și i s-a dat… de pomană. Aș fi curioasă cum a sunat mesajul către ei «Dați tortul că vă fac 3 story-uri și îmi cad 2 băluțe pentru el, dar să spun că e cadou nu cerșit»”, a scris un internaut.

ADVERTISEMENT