Life

Oana Roman, de nerecunoscut pe plajă! Soția lui Marius Elisei a întors toate privirile când a apărut în costum de baie

31.08.2020 | 07:46
Oana Roman de nerecunoscut pe plaja Sotia lui Marius Elisei a intors toate privirile cand a aparut in costum de baie
Oana Roman. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Oana Roman a fost de nerecunoscut, când a mers la plajă, în weekend. Soția lui Marius Elisei a reușit să întoarcă toate privirile și s-a afișat într-o zona de litoral.

Lupta Oanei Roman cu kilogramele în plus a fost una dată în ultimii ani foarte aprig. Vedeta a dorit să arate cât mai bine, dar și să se tonifieze pentru a scăpa de prejudecățile și comentariile negative ale fanilor.

ADVERTISEMENT

Ajunsă în prezent la o formă de zile mari, soția lui Marius Elisei a mers la plajă, dar și într-o vacanță, însoțită doar de fiica ei, Isabela. Cele două s-au simțit foarte bine cât au fost la mare și adesea Oana le recomandă internauților și locuri de vacanță.

Oana Roman, de nerecunoscut pe plajă! A întors toate privirile când a apărut în costum de baie

În vârstă de 44 de ani, Oana Roman a avut o problemă cu kilogramele în plus o bună bucată de timp. De aceea, a vrut să devină cea mai bună versiune a ei și a slăbit miraculos.

ADVERTISEMENT

De aceea, când s-a afișat în weekend la plajă, cunoscuta brunetă a trebuit să le ofere câteva clipe curioșilor, pentru a putea fi recunoscută.

Totodată, și pe contul de Facebook al Oanei Roman au apărut diverse poze din vacanța ei la mare. Vedeta s-a afișat într-un costum de baie dintr-o singură piesă, pe negru.

ADVERTISEMENT

Modul în care s-a tonifiat și parcă a topit kilogramele ce o deranjau le-a inspirat și pe alte femei care o urmăresc pe Oana, în mediul online. Ambiția acesteia pentru o remodelare corporală cât mai eficientă pare să se fi resimțit din plin.

Oana Roman, de nerecunoscut pe plajă! Soția lui Marius Elisei a întors toate privirile când a apărut în costum de baie
Oana Roman a fost de nerecunoscut la plajă, după ce s-a ambiționat și a slăbit foarte mult

Încă de un an de zile Oana Roman s-a pus pe fapte mari și a vrut să slăbeacă. În imaginea din stânga, vedeta a dorit să le arate tuturor diferența pe care o avea doar și la nivel de talie.

ADVERTISEMENT

Împreună cu pozele pe care le-a publicat atât pe Facebook, dar și pe Instagram, aceasta a mai scris și câteva rânduri meninte să le încurajeze pe toată lumea care își dorește o astfel de schimbare.

“Nu sunt perfectă, dar nici nu îmi doresc asta. Am 44 de ani și sunt sănătoasă, sunt împăcată cu mine și nu trăiesc după regulile și dorințele nimănui. Fac doar cum simt și dacă prin ceea ce fac reușesc să fiu un exemplu altora, e bine. Dacă nu, eu tot pe drumul meu merg.”, transmis Oana Roman, prin intermediul rețelelor sociale.

ADVERTISEMENT