Life

Oana Roman, decizie radicală în legătura cu fiica ei, Isa. Ce program a stabilit vedeta: ”Sper să-mi iasă”

Oana Roman a luat o decizie radicală legată de fiica ei, Isa. Ce vrea să vadă vedeta în următoarele zile? Este vorba despre un program nou.
03.09.2023 | 17:30
Oana Roman decizie radicala in legatura cu fiica ei Isa Ce program a stabilit vedeta Sper sami iasa
Oana Roman, decizie radicală în legătura cu fiica ei, Isa. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Oana Roman a luat o decizie radicală în legătură cu fiica sa, Isa. Se pare că în ultima perioadă, cele două și-au cam neglijat programul. Acum, vedeta se simte nevoită să facă o serie de schimbări.

Decizia luată de Oana Roman în privința fiicei sale, Isa

Oana Roman și Marius Elisei au traversat perioade dificile în relația lor în ultimele luni de zile.  Drept urmare, vedeta este cea care se ocupă de creșterea fiicei sale. Iar pentru ea, acest lucru vine și cu niște responsabilități.

ADVERTISEMENT

Pentru că noul an școlar începe în doar o săptămâna, Oana Roman este nevoită să facă niște schimbări. Vedeta le-a povestit fanilor săi că fiica ei, Isa, și-a cam dat programul peste cap în vacanța de vară.

Mai exact, cea mică ar fi adormit la ore târzii. Începând cu 11 septembrie însă, lucrurile se vor schimba. Isa va fi nevoită să adoarmă de la ora 22.00, iar Oana Roman speră să reușească să facă această schimbare.

ADVERTISEMENT

”Ne bucurăm de ultimele zece seri în care ne putem culca mai târziu… Din 11 septembrie, somn pentru Isa de la 22, cel târziu. Sper să-mi și iasă să o conving să doarmă mai devreme”, a scris Oana Roman, pe contul ei de Instagram.

Vedeta nu va mai posta imagini atât de des cu fiica ei

Amintim că în urmă cu ceva timp, vedeta a luat o altă decizie radicală care o vizează pe fiica ei. La fel ca și alte vedete celebre din România, Oana Roman a hotărât să nu o mai posteze așa des pe Isa.

ADVERTISEMENT

Vedeta speră ca atunci când va fi cazul, fiica ei să decidă dacă vrea sau nu să apară pe internet. Totodată, ea a mai dezvăluit că s-a confruntat și cu niște comentarii răutăcioase de-a lungul timpului.

Tocmai din acest motiv, a luat decizia de a fi mai discretă acum. „O să vă spun că pe Isa nu o să o postez mai des. Pentru că ea trebuie să decidă dacă vrea sau nu să postez poze sau video cu ea.

ADVERTISEMENT

Și pentru că vreau să o feresc, atât cât post, de oamenii aceștia care comentează și scriu mizerii. Din cauza acestor oameni, eu am decis că nu o să îmi expun copilul prea mult”, povestea recent Oana Roman pe InstaStory.

ADVERTISEMENT
Tags: