Life

Oana Roman, detalii despre separarea de Marius Elisei. Cum o afectează situația pe fiica sa

Oana Roman, dezvăluiri despre despărțirea de Marius Elisei. Ce a ajuns să facă fetița sa, Isabela, de când părinții au ajuns pe drumuri diferite.
16.02.2023 | 16:41
Oana Roman detalii despre separarea de Marius Elisei Cum o afecteaza situatia pe fiica sa
Oana Roman, dezvăluiri despre despărțirea de Marius Elisei. Ce a ajuns să facă fetița sa, Isabela. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fiica lui Petre Roman a oferit și mai multe detalii despre separarea de fostul partener de viață cu care a avut o relație sentimentală timp de 10 ani. Vedeta a vorbit despre cum o afectează situația pe fiica sa și a fostului soț.

Oana Roman, dezvăluiri despre despărțirea de Marius Elisei. Ce a ajuns să facă fetița sa, Isabela

Oana Roman este îngrijorată pentru fiica sa și a lui Marius Elisei, Isabela, care este derutată după ce părinții au luat decizia, din nou, să se despartă. Copila este consiliată de un psiholog căruia îi spune toate stările prin care trece.

ADVERTISEMENT

Fetița de numai 8 ani merge cu inima deschisă în cabinetul specialistului. În plus, vedeta susține că aceasta a fost dorința fiicei sale, nicidecum nu a venit de la ea, ceea ce înseamnă că micuța este conștientă de ceea ce se întâmplă în familia sa.

„Suntem bine, dar, într-adevăr, Isa este afectată de situație pentru că ea era obișnuită cu prezența tatălui ei în permanență alături de ea. Este foarte greu pentru ea și o înțeleg, oricât e de matură și de mare și în cazul ei.

ADVERTISEMENT

Da, am apelat la ajutor specializat. Ea are nevoie să stea de vorbă cu cineva căruia să îi spună lucrurile pe care le simte și pe care mie nu mi le spune așa cum i-ar spune cuiva și culmea este că ea a cerut să meargă să se vadă cu Ana.

Ea îi spune «Ana cu care fac dezvoltare personală» și Ana este, într-adevăr, un psiholog care face și dezvoltare personală pentru copii și Isa a început să meargă să o vadă pentru că așa și-a dorit.

ADVERTISEMENT

Asta a simțit că vrea și am făcut cum și-a dorit ea”, a dezvăluit Oana Roman pe pagina personală de Instagram, unde își ține fanii la curent cu activitățile pe care le desfășoară sau cu problemele cu care se confruntă.

Oana Roman, vacanță alături de fiica sa

Oana Roman are grijă ca fiicei sale să nu-i lipsească absolut nimic. Influencerița plătește bani grei pentru o școală privată și este atentă la nevoile copilei cu care va pleca peste numai câteva zile într-o vacanță, într-o regiune însorită.

ADVERTISEMENT

A devenit deja o tradiție pentru șatenă și pentru Isabela să plece în vacanța școlară din luna februarie într-un sejur de neuitat. Cele două se distrează de minune, în ciuda faptului că pleacă singure sau alături de alți prieteni.

ADVERTISEMENT