Life

Oana Roman, dezvăluiri surprinzătoare, după ce mama sa a murit: „Acesta este omul fericit”

Oana Roman, declarații surprinzătoare, la mai puțin de o lună de când Mioara Roman s-a stins din viață. Puțini se așteptau la asta.
13.03.2024 | 23:23
Oana Roman dezvaluiri surprinzatoare dupa ce mama sa a murit Acesta este omul fericit
Ce mesaj a transmis Oana Roman. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Oana Roman a transmis un mesaj surprinzător la mai puțin de o lună de când Mioara s-a stins din viață. Vedeta, care spunea că nu se poate obișnui fără mama sa, a făcut acum o dezvăluire neașteptată.

Oana Roman, dezvăluiri incredibile după moartea mamei sale

Mioara Roman s-a stins din viață pe 23 februarie 2024 și, de atunci, familia acesteia încearcă să-și găsească liniștea și modul în care să-și ia la revedere de la fosta profesoară, cu toate că este dificil.

ADVERTISEMENT

Oana Roman a suferit mult după ce mama sa murit, însă de curând a transmis un mesaj surprinzător în mediul online. Vedeta a mărturisit că înțelege că viața are atât părți bune, cât și părți proaste, dar asta nu înseamnă că trebuie ca cineva să se lase doborât de probleme.

„Așa văd eu fericirea, iubirea și întreaga viață: ca pe un zbor. Vor fi eșecuri, sunt și reușite, cred în puterea omului de a-și ridica genunchii din noroi și de a merge mai departe.

ADVERTISEMENT

Surd și mut la atacurile continue, din toate părțile, fără să se răzgândească și să se sperie, văzând și ascultând prin hotărârea lui. Acesta este omul fericit!”, este mesajul neașteptat transmis de Oana Roman pe Instagram.

Oana Roman Mioara Roman mesaj instagram
Mesajul neașteptat pe care l-a transmis Mioara Roman.
Sursa foto: Instagram

Încă îi este greu să accepte moartea Mioarei Roman

Pe de altă parte, Oana Roman a luat o decizie importantă după ce mama sa a murit. Vedeta a hotărât să-o onoreze memoria într-un mod deosebit și să scrie o carte despre viața fostei soții a lui Petre Roman.

ADVERTISEMENT

Oana susține că încă nu a învățat să trăiască fără Mioara Roman și că procesul va fi mai lung. Aceasta a vorbit și despre înmormântare și a dezvăluit ce s-a întâmplat înainte ca trupul neînsuflețit să fie adus la biserică.

„Încă nu am învățat să trăiesc fără ea. Este foarte greu. Cred că ea este bine. Eu și sora mea ne-am dus, înainte să o depunem la biserică, să ne luăm la revedere de la ea.

ADVERTISEMENT

Mi-a fost foarte frică de acel moment, dar ea a făcut ca acel moment să fie înălțător. Era atât de senină, de frumoasă, de împăcată și de luminoasă, încât, așa cum a spus și părintele când a văzut-o, era evident că a plecat într-o călătorie absolut fabuloasă”, a declarat Oana Roman pentru spynews.ro. 

ADVERTISEMENT
Tags: