Life

Semnul primit de Oana Roman la câteva zile de la moartea mamei sale: „Mi-a rupt sufletul și mi-a brăzdat carnea”

La câteva zile de când Mioara Roman s-a stins din viață, Oana a primit semnul de care avea cea mai mare nevoie pentru a-și lua adio.
02.03.2024 | 15:25
Semnul primit de Oana Roman la cateva zile de la moartea mamei sale Mia rupt sufletul si mia brazdat carnea
Oana Roman, mesaj dureros după moartea mamei sale. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În urmă cu o săptămână, Mioara Roman s-a stins din viață într-un moment neașteptat. De atunci, Oana nu-și poate reveni și nu poate accepta că nu o mai are aproape pe care i-a dat viață.

Promisiunea pe care Oana Roman i-a făcut-o mamei sale

Cu o săptămână în urmă, aflată în vacanță cu fiica sa, a cărei zi de naștere o sărbătoriseră recent, Oana Roman primea cea mai neagră veste. Mama sa, internată într-un centru specializat de îngrijire, s-a stins din viață. 

ADVERTISEMENT

Mioara Roman avea 83 de ani și urma ca în aprilie să aniverseze 84. Nu a mai apucat, însă, pentru că boala a răpus-o, asta după ce în ultimul an fusese supusă la două intervenții chirurgicale.

În ciuda stării de sănătate precare, familia nu se aștepta ca fosta profesoară să moară acum. Oana a fost nevoită să se întoarcă de urgență în țară, îngropând totodată și securea războiului cu sora sa, Catinca.

ADVERTISEMENT

Amândouă au stat la căpătâiul mamei lor, iar pe 26 februarie 2024 au condus-o pe ultimul drum. De la înmormântare au lipsit persoane importante pentru Mioara, precum Petre Roman, nepoata sa- Calina, dar și Marius Elisei.

„Te voi găsi, mama”

De atunci, Oana Roman a trecut prin clipe, mai ales că a fost nevoită să cheme ambulanța pentru fiica sa, deoarece micuța s-a simțit rău după perioada stresantă prin care toată familia a trecut.

ADVERTISEMENT

Totodată, vedeta nu a putut accepta faptul că cea care i-a dat viață nu mai este lângă ea, iar gândurile sale au fost în continuare îndreptate în această direcție, fiindu-i greu să se adune.

Totuși, Oana Roman a primit semnul de care avea nevoie, spune ea, pentru a-și putea lua adio de la Mioara. A auzit la radio, pentru prima dată, melodia „Oriunde ai fi”, cântată de Dan Bălan.

ADVERTISEMENT

„Am auzit piesa asta de dimineață la radio. Până azi nu știam cum să-mi iau adio de la mama. Melodia asta mi-a rupt sufletul și mi-a brăzdat carnea, dar m-a ajutat să găsesc mesajul. Oriunde ai fi, te voi găsi, mamă!”, a scris Oana Roman în mediul online.

ADVERTISEMENT