Life

Oana Roman, gest uluitor în direct, la TV. Ce a făcut pentru a demonstra că a slabit

19.03.2021 | 09:29
Oana Roman gest uluitor in direct la TV Ce a facut pentru a demonstra ca a slabit
ADVERTISEMENT

Oana Roman a vrut să le demonstreze haterilor că a slăbit și a făcut un gest uluitor în direct la TV pentru a le arăta acest lucru. Vedeta este sătulă de criticile internauților, care sunt convinși că își editează fotografiile ca să-și ascundă kilogramele în plus. 

Fiica lui Petre Roman este una dintre cele mai cunoscute figuri din showbiz-ul românesc, drept pentru care nu lipsesc controversele din viața ei. Haterii continuă să-i reproșeze că nu a slăbit și că se folosește de programele de editare pentru -și modifica imaginile postate pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT

Fosta soție a lui Marius Elisei le-a închis gura celor care o critică și a acceptat proba centimentrului în direct, pentru ca telespectatorii să vadă că nu minte în privința kilogramelor.

Oana Roman, gest uluitor în direct, la TV. Ce a făcut pentru a demonstra că a slabit

Invitată în cadrul emisiunii „Showbiz Report”, Oana Roman s-a lăsat măsurată în direct cu centimetrul. Natalia Mateuț a măsurat-o atât în talie, cât și la glezne, după ce haterii au acuzat-o că își subțiază picioarele în imaginile postate în mediul online.

ADVERTISEMENT

Vedeta a purtat o rochie neagră, scurtă, pe care a accesorizat-o cu un sacou verde. Mândră de siliueta ei, Oana Roman a vrut să-și pună picioarele în evidență și a reușit. Fiica fostului premier al României a ajuns de la mărimea 50 la haine la 42, notează spynews.ro.

Oana Roman a declarat că nu o mai interesează ce se spune despre ea și că oamenii sunt ușor de manipulat, știind că acest val de critici la adresa ei a pornit de câteva luni.

ADVERTISEMENT

„Mă amuz copios pe seama tuturor. Toată lumea știe unde a pornit totul. Oamenii sunt foarte ușor de manipulat, din păcate. Oamenii au obosit să gândească cu mintea lor și atunci le este mult mai ușor să se lase influențați de alții, manipulați de alții, care știu că chestia asta funcționează și folosesc această manipulare pentru a-și servi interese proprii.

Oamenii nu realizează că ei sunt doar niște pioni folosiți de alți oameni pentru a-și satisface alte interse”, a declarat Oana Roman la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Oana Roman s-a luptat ani buni cu kilogramele în plus, însă acum are o alimentație echilibrată și merge regulat la remodelare corporală pentru a facilita procesul de slăbire, după cum a spus în repetate rânduri.

ADVERTISEMENT