Life

Oana Roman îl cunoștea. Ce legătură avea vedeta cu una dintre victimele accidentului de la 2 Mai: ”M-a cutremurat”

Legătura dintre Oana Roman și una dintre victimele accidentului de la 2 Mai. Vedeta a postat un mesaj dur pe rețelele sociale.
22.08.2023 | 17:14
Oana Roman il cunostea Ce legatura avea vedeta cu una dintre victimele accidentului de la 2 Mai Ma cutremurat
Oana Roman, mesaj dur în legătură cu accidentul de la 2 Mai. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Oana Roman avea o legătură cu una dintre victimele accidentului de la 2 mai. Vedeta îl cunoaște pe tatăl unuia dintre tinerii care au murit în urma impactului. Fiica lui Petre Roman a răbufnit pe rețelele de socializare.

Legătura dintre Oana Roman și una dintre victimele accidentului de la 2 Mai. Vedeta, mesaj dur pe rețelele sociale

Doi tineri și-au pierdut viața, iar alți trei au ajuns în stare critică la spital, în urma accidentului de la 2 Mai. Mașina acestora a fost lovită de către un alt tânăr, în vârstă de 19 ani. Acesta se afla la volan sub influența substanțelor interzise.

ADVERTISEMENT

Cazul a îngrozit o țară întreagă, inclusiv pe Oana Roman, care se cunoștea cu tatăl uneia dintre victimele accidentului. Vedeta este revoltată din cauza faptului că există tineri parveniți, care nu primesc o educație bună. Astfel de tineri pot provoca tragedii din cauza inconștienței.

Fiica lui Petre Roman a postat un mesaj dur pe rețelele sociale. Fosta prezentatoare a atras atenția asupra lipsei de educație din România. Vedeta nu-și imaginează cât de greu poate fi pentru un părinte să-și piardă copilul, ucis de un alt tânăr drogat la volan.

ADVERTISEMENT

“Astăzi e zi de veselie și bucurie la noi, dar acum am aflat o veste care m-a cutremurat. Un băiat de 19 ani, drogat și băut, a făcut un accident la 2 mai și a omorât 2 tineri și rănit alți câțiva. Este un băiat de bani gata, dintr-o familie de parveniți cu afaceri imobiliare și de construcții.

Unul dintre tinerii care au murit are un tată pe care îl cunosc și cu care am lucrat. Eu efectiv nu pot să-mi imaginez cum e să-ți pierzi copilul omorât de un nebun drogat de 19 ani.

ADVERTISEMENT

Știți care este una dintre cele mai mari nenorociri din România? Parveniții, oamenii fără valori, educație și tradiție, care au dat niște tunuri, s-au îmbogățit și, neavând niciun fel de bază de educație, cresc copii monștri care beau, se droghează și omoară oameni. Sunt multe exemple”, a spus Oana Roman pe pagina ei, notează wowbiz.ro.

Oana Roman: “Cel mai mare cancer al acestei țări”

În continuare, Oana Roman a spus că parveniții reprezintă un adevărat pericol în această țară. Sunt persoane care nu au educația necesară, dare care s-au îmbogățit în diferite feluri. Copii acestora nu primesc educația de care au nevoie, lucru care îi afectează și pe cei din jurul lor.

ADVERTISEMENT

De asemenea, vedeta a mai spus că educația nu se face doar la școală, ci și acasă. Lipsa educației poate avea consecințe grave și chiar tragice, așa cum a fost în cazul tânărului de 19 ani.

“Parveniții sunt cel mai mare cancer al acestei țări și îmi cântăresc cuvintele. Sunt oameni care n-au niciun fel de educație, niciun fel de pregătire de niciun fel, care, prin niște conjuncturi, s-au îmbogățit, în general, majoritatea din ei, pe banii statului, adică din contracte cu statul, care nu știu să-și educe copiii, pentru că ei la rândul lor n-au fost educați. (…)

Da, ei sunt o nenorocire, pentru că creează o pătură socială și generații noi de tineri pierduți, distruși, needucați, drogați, alcoolici, care primesc mașini de sute de mii de euro la 18 ani, care nu învață, care nu citesc, care nu învață de acasă niciun fel de valori, dar problema este că nu mai învață nici din societate niciun fel de valori, pentru că, dragii mei, educație nu vine numai de acasă și ce credeți?

Nu vine numai de la școală. Societatea are un rol important în educație, asta apropo de ce comentat și de ce bătea câmpii un băiat influencer zilele trecute la scandalul de la festival și spunea că educația e doar de acasă, nu e adevărat”, a mai spus Oana Roman.

Oana Roman a adus în discuție și unul dintre influencerii cunoscuți de la noi din țară. Vedeta nu a dat numele acestuia, dar este revoltată de faptul că acesta își spune întotdeauna părerea despre educație, deși nu a citit prea mult la viața lui.

ADVERTISEMENT