Life

Oana Roman, mesaj dureros înainte de parastasul de 40 de zile al Mioarei Roman: „Un dor care mă compleșește”

Mesajul sfâșietor publicat de Oana Roman la o lună de când Mioara Roman s-a stins din viață. Urmează parastasul de 40 de zile.
24.03.2024 | 12:58
Oana Roman mesaj dureros inainte de parastasul de 40 de zile al Mioarei Roman Un dor care ma compleseste
Mesajul transmis de Oana Roman la o lună de la moartea mamei sale. Sursa foto: colaj Fanatik/ Instagram
ADVERTISEMENT

Oana Roman a transmis un mesaj sfâșietor la o lună de când mama sa a decedat. Vedeta nu poate trece peste pierderea celei mai dragi ființe ale sale și a transmis un sfat celor care o îndrăgesc.

Oana Roman, dezvăluiri dureroase la un an de la moartea mamei sale

Pe 23 februarie 2024, Mioara Roman s-a stins din viață, după o lungă suferință. Pe 19 aprilie, profesoara de limbă arabă ar fi împlinit 84 de ani, însă familia nu a mai apucat să o sărbătorească cum se cuvine.

ADVERTISEMENT

În schimb, Catinca și Oana Roman au fost nevoită se se ocupe de înmormântare, iar peste o săptămână va avea loc și parastasul de 40 de zile. Astfel că, fiica cea mică a fostei soții a lui Petre Roman, a transmis un mesaj dureros.

Pe contul său de Instagram, Oana Roman a publicat o fotografie, în care apare o icoană și poza mamei sale, pe care a însoțit-o de câteva declarații înduioșătoare. Vedeta a recunoscut că nu poate accepta pierderea celei care i-a dat viață.

ADVERTISEMENT

În plus, ea a avut un sfat pentru cei care o îndrăgesc, să-și prețuiască mamele. „Ieri, o lună de când a plecat mama. Sâmbăta va fi parastasul de 40 de zile. Încă nu realizez pe deplin.

E un dor care uneori mă copleșește mai mult decât se poate exprima în cuvinte. Dacă mama voastră încă este cu voi… sunați-o și spuneți: ‘Te iubesc’ și luați-o în brațe dacă e lângă voi”, este mesajul transmis de Oana Roman pe Instagram.

ADVERTISEMENT
miora roman oana roman icoana candelă masă
Imaginea publicată de Oana Roman.
Sursa foto: Instagram

Îi simte încă prezența mamei

Într-un interviu acordat recent, Oana Roman spunea că, într-un fel, este convinsă că mama să încă îi dă putere și o susține, de unde ar fi ea. Astfel, a afirmat că Mioara Roman este cea cu ajutorul căruia se ocupă de tot.

„Eu cred că îmi dă putere în continuare și o să-mi dea tot timpul. Ăsta e un lucru cert pentru mine! Încontinuu o să-mi dea putere multă și ea însăși, prin tot ce a făcut ea în toată viața.

ADVERTISEMENT

A fost tot timpul un exemplu pentru mine, că nu trebuie să te oprești, nu trebuie să te lași doborât și trebuie să-ți găsești mereu puterea să mergi mai departe, să înfrunți lucrurile și să le duci”, a declarat Oana Roman, citată de spynews.ro. 

ADVERTISEMENT