Life

Durere uriașă pentru Oana Roman. Ce a dezvăluit despre mama sa, Mioara: „Ar fi bine dacă ar mai putea…”

Oana Roman a dezvăluit care este marea ei durere atunci când se gândește la mama ei. Mesajul vedetei i-a sfâșiat pe fani.
13.01.2024 | 11:51
Durere uriasa pentru Oana Roman Ce a dezvaluit despre mama sa Mioara Ar fi bine daca ar mai putea
Oana Roman, confesiune dureroasă despre mama ei
ADVERTISEMENT

Oana Roman a făcut o dezvăluire dureroasă despre mama ei, Mioara. Vedeta a spus ceva ce a ținut multă vreme în sufletul ei. Este vorba despre o capacitate pe care, din păcate, mama ei nu prea o mai are.

Oana Roman, dezvăluire dureroasă despre mama ei. Nu mai poate depăna nicio amintire

Confesiunea a fost făcută în urma unui mesaj pe care Oana Roman l-a primit de la cineva. O persoană necunoscută a spus că și-ar dori să o viziteze pe Mioara și să își amintească de vremurile de altădată.

ADVERTISEMENT

Acest lucru nu e posibil, nu pentru că Oana nu i-ar permite accesul acelei persoane la mama ei, ci pentru că Mioara Roman nu mai poate depăna amintiri.

„Mi-aș dori într-o zi să pot veni și să o vizitez pe doamna Mioara Roman. Nu știu, însă, dacă mi s-ar permite, eu nefiind din familie. Dar am cunoscut-o… Ar fi frumos să depănăm unele amintiri”, i-a spus o femeie influenceriței.

ADVERTISEMENT

Oana Roman a răspuns, apoi, iar mesajul ei a atins sufletele multora. „Ar fi bine dacă ea ar mai putea să depene amintiri măcar cu mine”, a declarat Oana Roman.

Care sunt simptomele afecțiunii de care suferă Mioara Roman

Mioara Roman (83 de ani) este fosta soție a ex-premierului României, Petre Roman, cunoscută drept una din cele mai reputate profesoare universitare de la noi predând, printre altele, și limba arabă.

ADVERTISEMENT

Mama Oanei Roman s-a confruntat cu serioase probleme de sănătate după ce a primit un tratament greșit pentru situația cu care se confrunta. Doctorii au deliberat, în cele din urmă, de ce suferă, de fapt, Mioara: sindrom Parkinsonian.

Printre simptomele bolii cu care se luptă Mioara Roman se numără hipertensiunea, absența reflexelor posturale, încetinerea ritmului activității motrice, akinezia și tremorul în repaos, printre altele.

ADVERTISEMENT

De asemenea, cei mai mulți pacienți care se confruntă cu parkinsonismul își pierd memoria. Bolnavilor le e tot mai dificil să își mai amintească lucruri, chiar și cele legate de persoanele extrem de apropiate care au grijă de ei în permanență.

 

ADVERTISEMENT