Life

Oana Roman pune cărțile pe masă după necazurile care au lovit-o tot anul: „M-a obosit și m-a secat”

Oana Roman n-a avut un an tocmai ușor, însă în ciuda problemelor, profesional i-a mers bine. Ce concluzii trage vedeta la final de 2023?
31.12.2023 | 15:20
Oana Roman pune cartile pe masa dupa necazurile care au lovito tot anul Ma obosit si ma secat
Oana Roman a avut un 2023 plin de provocări. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Oana Roman a vorbit despre provocările cu care s-a confruntat în anul 2023, deloc puține. A reușit să treacă peste toate dușurile reci la care a supus-o viața și a mers înainte, pentru ea și fetița ei, Isabela.

Oana Roman a avut un an dificil pe plan emoțional

Fosta prezentatoare de televiziune n-are mari dorințe pentru anul 2024. Vrea în primul rând să fie sănătoasă, căci dacă are sănătate e de părere că toate celelalte lucruri se pot realiza fără probleme.

ADVERTISEMENT

Fata Mioarei Roman a trecut în revistă principalele obstacole pe care le-a avut de depășit în acest an, unele de notorietate publică. Starea de sănătate a mamei sale, cu care a ajuns deseori la spitale, a obosit-o pe vedetă, însă acum femeia se simte bine, iar Oana Roman îi este recunoscătoare lui Dumnezeu pentru că mama ei s-a mai recuperat.

În 2023, o altă lovitură dură pentru ea a fost despărțirea de Marius Elisei. Fostul ei soț s-a cuplat între timp cu o brunetă sexy, iar Oana și-a văzut mai departe de viață, focusându-se pe proiectele sale online și offline și pe creșterea fetiței.

ADVERTISEMENT

„Îmi doresc să fim sănătoși în primul rând, că restul le facem pe toate”, a declarat Oana Roman pentru wowbiz.ro. Vedeta a continuat să vorbească, apoi, despre realizările sale și dificultățile lui 2023.

„M-a obosit și m-a secat tot acest periplu”

„Din punct de vedere profesional, a fost un an extraordinar de bun, cu multe contracte, cu multă muncă, cu o dezvoltare și o creștere din punctul meu de vedere mare în zona de influencing. S-au înmulțit contractele și volumul de muncă. Evident, au început evenimente”, a adăugat Oana Roman.

ADVERTISEMENT

„Din punct de vedere personal, a fost un an foarte greu, cu extrem de multe provocări, foarte multe încercări. Pe parcursul întregului an, mama s-a confruntat cu foarte multe probleme de sănătate. (…) M-a obosit și m-a secat emoțional tot acest periplu în spitale. Mama a suferit și o intervenție, n-am știut dacă va reuși să treacă peste ea.

Dumnezeu a vrut ca ea să treacă. Este o luptătoare și până acum, Slavă Domnului, este bine. A avut loc și această separare definitivă. Oricum trebuia să aibă loc, s-a încheiat și asta. Nu a fost ușor”, a completat Oana Roman pentru aceeași sursă.

ADVERTISEMENT